19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bakanlık, Gebze’ye bin kişilik yurt yapacak!

Gebze 13.10.2021 - 13:47, Güncelleme: 13.10.2021 - 13:47
 

Bakanlık, Gebze’ye bin kişilik yurt yapacak!

Bakanlık, Gebze’ye bin kişilik yurt yapacak!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gebze Teknik Üniversitesi’nin büyümeye başlaması ile birlikte ortaya çıkan barınma sorununa çözüm için yeni bir yurt yapacak. 8 Kasım’da ihale edilecek yurdun 500 günde tamamlanması planlanıyor. Pandemi nedeniyle 1,5 yıl kapalı kalan üniversitelerde yeniden yüz yüze eğitimin başlaması ile birlikte barınma sorunu ortaya çıktı. Öğrencilerin yaptığı eylemlerle birlikte açığa çıkan devlet yurtları sıkıntısına çözüm için çalışmalar başlatıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gebze’de 1000 kişi kapasiteli öğrenci yurdu yapmak için ihaleye çıktı. İhale, 8 Kasım’da Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletme Genel Müdürlüğünde yapılacak. 500 GÜNDE BİTECEK Gebze Teknik Üniversitesi'nin büyümesi ile birlikte Gebze bölgesindeki yurt açığının kapatılması için yapılan çalışmalarda 1.000 kişilik yurt yapılma kararı verildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılacak yurt için 8 Kasım’da saat 11.00’de Ankara’da ihale gerçekleştirilecek. İhaleye itiraz olmaması halinde sözleşmenin imzalanmasının hemen ardından 5 gün içinde yer teslimi yapılacak. İnşaatın 500 gün içinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanıyor.
Bakanlık, Gebze’ye bin kişilik yurt yapacak!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gebze Teknik Üniversitesi’nin büyümeye başlaması ile birlikte ortaya çıkan barınma sorununa çözüm için yeni bir yurt yapacak. 8 Kasım’da ihale edilecek yurdun 500 günde tamamlanması planlanıyor.

Pandemi nedeniyle 1,5 yıl kapalı kalan üniversitelerde yeniden yüz yüze eğitimin başlaması ile birlikte barınma sorunu ortaya çıktı. Öğrencilerin yaptığı eylemlerle birlikte açığa çıkan devlet yurtları sıkıntısına çözüm için çalışmalar başlatıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gebze’de 1000 kişi kapasiteli öğrenci yurdu yapmak için ihaleye çıktı. İhale, 8 Kasım’da Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletme Genel Müdürlüğünde yapılacak.

500 GÜNDE BİTECEK

Gebze Teknik Üniversitesi'nin büyümesi ile birlikte Gebze bölgesindeki yurt açığının kapatılması için yapılan çalışmalarda 1.000 kişilik yurt yapılma kararı verildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılacak yurt için 8 Kasım’da saat 11.00’de Ankara’da ihale gerçekleştirilecek. İhaleye itiraz olmaması halinde sözleşmenin imzalanmasının hemen ardından 5 gün içinde yer teslimi yapılacak. İnşaatın 500 gün içinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.