Bakanlıktan, Ayşegül’ün kök hücre nakline olumsuz cevap!

Siyaset 05.10.2021 - 18:35, Güncelleme: 05.10.2021 - 18:35
 

Bakanlıktan, Ayşegül’ün kök hücre nakline olumsuz cevap!

Bakanlıktan, Ayşegül’ün kök hücre nakline olumsuz cevap!

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda CHP’li Meclis Üyesi Saide Arslan Çalışkan, Pelitli’de cinsel saldırıya uğrayan Ayşegül’ün yaşam savaşı verdiğini ve babasının kök hücre nakli ile ilgili sağlık bakanlığına ulaşamadığını söyledi. Gebze Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı bugün gerçekleşti. Meclis toplantısının son oturumu oldukça tartışmalı geçerek gündem maddeleri öncesi söz alan CHP Meclis Üyesi Saide Arslan Çalışkan, Pelitli’de cinsel saldırıya uğrayan Ayşegül’ün yaşam savaşı verdiğini ve babasının kök hücre nakli ile ilgili sağlık bakanlığına ulaşamadığını mecliste gündeme getirdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Ayşegül’ün dün itibariyle ayıldığını ve tepki vermeye başladığını ifade ederken bakanlık nezdinde girişimde bulunacağını söyledi. CHP’li bir diğer meclis üyesi Şahin Yılmazel ise Pelitli muhtarından aldığı bilgiye göre, bakanlığın Ayşegül’e kök hücre nakli konusunda olumsuz cevap verdiğine dikkat çekti.
Bakanlıktan, Ayşegül’ün kök hücre nakline olumsuz cevap!

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda CHP’li Meclis Üyesi Saide Arslan Çalışkan, Pelitli’de cinsel saldırıya uğrayan Ayşegül’ün yaşam savaşı verdiğini ve babasının kök hücre nakli ile ilgili sağlık bakanlığına ulaşamadığını söyledi.

Gebze Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı bugün gerçekleşti. Meclis toplantısının son oturumu oldukça tartışmalı geçerek gündem maddeleri öncesi söz alan CHP Meclis Üyesi Saide Arslan Çalışkan, Pelitli’de cinsel saldırıya uğrayan Ayşegül’ün yaşam savaşı verdiğini ve babasının kök hücre nakli ile ilgili sağlık bakanlığına ulaşamadığını mecliste gündeme getirdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Ayşegül’ün dün itibariyle ayıldığını ve tepki vermeye başladığını ifade ederken bakanlık nezdinde girişimde bulunacağını söyledi. CHP’li bir diğer meclis üyesi Şahin Yılmazel ise Pelitli muhtarından aldığı bilgiye göre, bakanlığın Ayşegül’e kök hücre nakli konusunda olumsuz cevap verdiğine dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.