19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

BAL başkanlarından kritik zirve!

Spor 20.05.2021 - 15:07, Güncelleme: 20.05.2021 - 15:07
 

BAL başkanlarından kritik zirve!

BAL başkanlarından kritik zirve!

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın ve İl Temsilcisi Mithat Ağa, Hasan Doğan Amatör Evi’nde Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan kulüp başkanları ile bir araya geldi. Federasyon binasında yapılan toplantıya Gebzespor yöneticisi Abbas Sır, Karamürselspor Başkanı Erdin Bilgiç, Değirmenderespor Başkanı Severcan Kara, Doğantepespor Başkanı Mithat Öztürk, Hereke Yıldızspor Başkanı Faruk Denli, Arslanbey Gençlerbirliği Başkanı Bülent Sarı, Yuvacıkspor teknik direktörü Fatih Kurtoğlu, Doğantepespor teknik direktörü Ali Gürdal ve yöneticiler katıldı. Yaklaşık iki saat süren toplantıda Bölgesel Amatör Lig’in akıbeti ile ilgili olarak KASKF Başkanı Murat Aydın başkanlarla fikir alış verişinde bulundu. Kaynak: Çağdaş Kocaeli
BAL başkanlarından kritik zirve!

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın ve İl Temsilcisi Mithat Ağa, Hasan Doğan Amatör Evi’nde Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan kulüp başkanları ile bir araya geldi. Federasyon binasında yapılan toplantıya Gebzespor yöneticisi Abbas Sır, Karamürselspor Başkanı Erdin Bilgiç, Değirmenderespor Başkanı Severcan Kara, Doğantepespor Başkanı Mithat Öztürk, Hereke Yıldızspor Başkanı Faruk Denli, Arslanbey Gençlerbirliği Başkanı Bülent Sarı, Yuvacıkspor teknik direktörü Fatih Kurtoğlu, Doğantepespor teknik direktörü Ali Gürdal ve yöneticiler katıldı. Yaklaşık iki saat süren toplantıda Bölgesel Amatör Lig’in akıbeti ile ilgili olarak KASKF Başkanı Murat Aydın başkanlarla fikir alış verişinde bulundu.

Kaynak: Çağdaş Kocaeli

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.