19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

BAL Ligi başkanları öfke kustu!

Spor 13.04.2021 - 16:26, Güncelleme: 13.04.2021 - 16:26
 

BAL Ligi başkanları öfke kustu!

BAL Ligi başkanları öfke kustu!

BAL ligi kulüp başkanları, Ankara’da gerçekleştirdiği toplantıda TFF Başkanvekili Ali Düşmez’e öfke kustu. Toplantıya katılan Gebzespor yöneticisi Abbas Sır, “Düşmez, amatörleri Cumhurbaşkanımıza düşman etmeye çalışıyor!” diyerek zehir zemberek mesajlar verdi. Bölgesel Amatör Lig’in yeniden ertelenmesine kazan kaldıran kulüp başkanları Ankara’da toplandı. 150’ye yakın BAL ligi kulüp başkanı Ankara Marriot Otel’de düzenlediği basın toplantısında, ligin bir an evvel başlaması adına beklenti içinde olduklarını ifade ederken, eleştirilerin odağındaki isim TFF Başkanvekili Ali Düşmez oldu. Düşmez’in amatörler ile hesaplaşma içine girdiğini savunarak, ligi oynatmama adına çaba sarf ettiğini kaydeden başkanlar, Düşmez’i sert bir dille istifaya davet ettiler. SIR’DAN ÇARPICI İFADELER Başkanların son yıllarda görülmemiş bir protestoya imza attığı toplantıya Gebzespor Kulübü yöneticisi Abbas Sır da katılırken, tecrübeli yöneticinin hedefinde de Ali Düşmez vardı. Düşmez’in tavrından duydukları rahatsızlığı dile getiren Sır, çarpıcı bir ifade kullanarak, “Ali Düşmez, on binlerce amatör sporcuyu ve kulüplerimizin değerli yöneticilerini, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a düşman etmeye çalışıyor. Türk futbolunu Ali Düşmez yönetemez. Bu işe emek harcayan, bu sektörden ekmek yiyen kardeşlerimizin yanındayız. Bu lig öyle ya da böyle oynanacak” dedi. Sır’ın büyük yanı bulan açıklamaları salondaki kulüp başkanları tarafından uzun süre alkışlandı. ​ İSTANBUL BAŞKANLARINA DÜŞMEZ FRENİ Ankara’daki basın toplantısına 150’ye yakın kulüp başkanı Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelerek destek verirken, İstanbul’da hiçbir amatör spor kulüp başkanı ya da temsilcisinin katılmaması dikkat çekti. Uzun yıllardır İstanbul ASKF başkanlığı yapan Düşmez’in emriyle Ankara’daki toplantıya katılmayan İstanbullu başkanlar, deyim yerindeyse saflarını da belli etmiş oldular.
BAL Ligi başkanları öfke kustu!

BAL ligi kulüp başkanları, Ankara’da gerçekleştirdiği toplantıda TFF Başkanvekili Ali Düşmez’e öfke kustu. Toplantıya katılan Gebzespor yöneticisi Abbas Sır, “Düşmez, amatörleri Cumhurbaşkanımıza düşman etmeye çalışıyor!” diyerek zehir zemberek mesajlar verdi.

Bölgesel Amatör Lig’in yeniden ertelenmesine kazan kaldıran kulüp başkanları Ankara’da toplandı. 150’ye yakın BAL ligi kulüp başkanı Ankara Marriot Otel’de düzenlediği basın toplantısında, ligin bir an evvel başlaması adına beklenti içinde olduklarını ifade ederken, eleştirilerin odağındaki isim TFF Başkanvekili Ali Düşmez oldu. Düşmez’in amatörler ile hesaplaşma içine girdiğini savunarak, ligi oynatmama adına çaba sarf ettiğini kaydeden başkanlar, Düşmez’i sert bir dille istifaya davet ettiler.

SIR’DAN ÇARPICI İFADELER

Başkanların son yıllarda görülmemiş bir protestoya imza attığı toplantıya Gebzespor Kulübü yöneticisi Abbas Sır da katılırken, tecrübeli yöneticinin hedefinde de Ali Düşmez vardı. Düşmez’in tavrından duydukları rahatsızlığı dile getiren Sır, çarpıcı bir ifade kullanarak, “Ali Düşmez, on binlerce amatör sporcuyu ve kulüplerimizin değerli yöneticilerini, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a düşman etmeye çalışıyor. Türk futbolunu Ali Düşmez yönetemez. Bu işe emek harcayan, bu sektörden ekmek yiyen kardeşlerimizin yanındayız. Bu lig öyle ya da böyle oynanacak” dedi. Sır’ın büyük yanı bulan açıklamaları salondaki kulüp başkanları tarafından uzun süre alkışlandı.

İSTANBUL BAŞKANLARINA DÜŞMEZ FRENİ

Ankara’daki basın toplantısına 150’ye yakın kulüp başkanı Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelerek destek verirken, İstanbul’da hiçbir amatör spor kulüp başkanı ya da temsilcisinin katılmaması dikkat çekti. Uzun yıllardır İstanbul ASKF başkanlığı yapan Düşmez’in emriyle Ankara’daki toplantıya katılmayan İstanbullu başkanlar, deyim yerindeyse saflarını da belli etmiş oldular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.