19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

BAL’da gruplar belli oldu

Spor 26.05.2021 - 18:14, Güncelleme: 26.05.2021 - 18:14
 

BAL’da gruplar belli oldu

BAL’da gruplar belli oldu

9 Haziran’da başlayacağı açıklanan Bölgesel Amatör Lig’de Kocaeli takımlarının grupları belli oldu. Bölge temsilcilerimiz Gebzespor ve Çayırovaspor’un lige katılmayacağı sezon sıkıştırılmış takvime göre haftada 2 maç şeklinde oynatılacak. Gebzespor ve Çayırovaspor’un katılmama kararı aldığı Bölgesel Amatör Lig’de Kocaeli takımlarının mücadele edeceği gruplar belli oldu. Bugün saat 16.00’da Ankara’da yapılan kura çekiminde 1.Bölge 5.Grup’ta mücadele edecek ekipler; Doğantepespor, Kullar 1975 SK, Hereke Yıldızspor ve Değirmenderespor oldu. Diğer iki ekip Karamürselspor ile Yuvacıkspor ise 6.grupta Kilimli Belediyespor ile aynı grupta mücadele edecek. 9 Haziran’da başlayacak olan sezonda Çarşamba-Pazar olmak 1 haftada 2 maç oynatılacak. Öte yandan TFF her kulübe maç öncesinde korona testi yaptırabilmesi için Bin 500 TL’lik maddi destek sağlayacağını açıkladı.  
BAL’da gruplar belli oldu

9 Haziran’da başlayacağı açıklanan Bölgesel Amatör Lig’de Kocaeli takımlarının grupları belli oldu. Bölge temsilcilerimiz Gebzespor ve Çayırovaspor’un lige katılmayacağı sezon sıkıştırılmış takvime göre haftada 2 maç şeklinde oynatılacak.

Gebzespor ve Çayırovaspor’un katılmama kararı aldığı Bölgesel Amatör Lig’de Kocaeli takımlarının mücadele edeceği gruplar belli oldu. Bugün saat 16.00’da Ankara’da yapılan kura çekiminde 1.Bölge 5.Grup’ta mücadele edecek ekipler; Doğantepespor, Kullar 1975 SK, Hereke Yıldızspor ve Değirmenderespor oldu. Diğer iki ekip Karamürselspor ile Yuvacıkspor ise 6.grupta Kilimli Belediyespor ile aynı grupta mücadele edecek. 9 Haziran’da başlayacak olan sezonda Çarşamba-Pazar olmak 1 haftada 2 maç oynatılacak. Öte yandan TFF her kulübe maç öncesinde korona testi yaptırabilmesi için Bin 500 TL’lik maddi destek sağlayacağını açıkladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.