19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Balıkçılar “Vira Bismillah” dedi, CHP’liler yalnız bırakmadı

Siyaset 01.09.2021 - 11:47, Güncelleme: 01.09.2021 - 11:47
 

Balıkçılar “Vira Bismillah” dedi, CHP’liler yalnız bırakmadı

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, il yönetimi ve ilçe başkanları geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Vira Bismillah diyen balıkçıları ilk mezatında yalnız bırakmadı.

Türkiye genelinde başlayan av sezonuyla ilimizdeki balıkçılar da Vira Bismillah diyerek denize açıldı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, CHP Kocaeli İl Sekreteri Bülent Sarı, İl Eğitim Sekreteri Hikmet Koçoğlu, İl Saymanı İsmet İşeri, İl Başkan Yardımcıları Ahmet Çalık, Bilal Özşahin, Gülşah Çubuklu, Hakan Altıparmak, Karamürsel İlçe Başkanı Suat Ülkü, Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman, Kartepe İlçe Başkanı Tevfik Mayda, Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve ilçe yöneticileri sabahın ilk ışıklarıyla Karamürsel Ereğli Balık Hali’ne giderek sezonun ilk mezatında balıkçılara bol kazançlar diledi. İLK GÜN SAKİN Mezata katılan esnaflarla görüşen CHP’liler, vatandaşların taleplerini dinledi. Sezonun ilk mezatında fazla siftah yapamadıklarını ifade eden balıkçılar, önümüzdeki günlerde bu sıkıntının aşılmasını beklediklerini belirtti.  Mezatın ardından Karamürsel sahiline giden Başkan Yıldızlı, il yönetimi ve ilçe başkanları kepenk açan esnafları ziyaret etti. Bölgeye dair kendilerine iletilen talepleri de dinleyen CHP’liler Karamürsel esnafına bol kazançlar diledi.
CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, il yönetimi ve ilçe başkanları geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Vira Bismillah diyen balıkçıları ilk mezatında yalnız bırakmadı.

Türkiye genelinde başlayan av sezonuyla ilimizdeki balıkçılar da Vira Bismillah diyerek denize açıldı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, CHP Kocaeli İl Sekreteri Bülent Sarı, İl Eğitim Sekreteri Hikmet Koçoğlu, İl Saymanı İsmet İşeri, İl Başkan Yardımcıları Ahmet Çalık, Bilal Özşahin, Gülşah Çubuklu, Hakan Altıparmak, Karamürsel İlçe Başkanı Suat Ülkü, Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman, Kartepe İlçe Başkanı Tevfik Mayda, Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve ilçe yöneticileri sabahın ilk ışıklarıyla Karamürsel Ereğli Balık Hali’ne giderek sezonun ilk mezatında balıkçılara bol kazançlar diledi.

İLK GÜN SAKİN

Mezata katılan esnaflarla görüşen CHP’liler, vatandaşların taleplerini dinledi. Sezonun ilk mezatında fazla siftah yapamadıklarını ifade eden balıkçılar, önümüzdeki günlerde bu sıkıntının aşılmasını beklediklerini belirtti.  Mezatın ardından Karamürsel sahiline giden Başkan Yıldızlı, il yönetimi ve ilçe başkanları kepenk açan esnafları ziyaret etti. Bölgeye dair kendilerine iletilen talepleri de dinleyen CHP’liler Karamürsel esnafına bol kazançlar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.