Balıkesir’de güzel anılarımız var!..

Spor 24.11.2020 - 09:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Balıkesir’de güzel anılarımız var!..

Yarın kupa mesaisinde 1.Lig ekibi Royal Hastanesi Bandırmaspor karşısında tur vizesi arayacak olan Darıca Gençlerbirliği A.Ş, 2016 yılında Balıkesir’de yaşadığı tarihi başarının bir yenisini elde etmek istiyor. Ziraat Türkiye Kupası’nın gediklisi Darıca Gençlerbirliği A.Ş, yarın yeni bir heyecan yeni bir sürpriz ve yeni bir tarih yazma adına zorlu bir 90 dakikaya çıkacak. Kupanın 4.turunda Balıkesir temsilcisi Royal Hastanesi Bandırmaspor ile eşleşen sarı yeşilliler, 4 sene önce Balıkesir’de yaşadığı unutulmaz zaferine bir yenisi eklemek istiyor. BALIKESİRSPOR’U DİZE GETİRMİŞTİK 2016’da 1.Lig ekiplerinden Balıkesirspor’u normal süresi ve uzatma süresi 0-0 biten karşılaşmada penaltı atışları sonucunda 4-1 yenerek gruplara kalma başarısı gösteren Darıca G.B, o dönem kupada büyük ses getirmişti. Gruplarda Süper Lig’in devi Beşiktaş ile eşleşen sarı yeşillilerin başarısı ülke gündeminde geniş yankı uyandırmıştı. Temsilcimiz bu kez Balıkesir’in bir başka takımı Bandırmaspor karşısında da aynı başarıyı yakalayarak bir üst turda yeni bir Süper Lig devi ile kozlarını paylaşmayı hedefliyor.

Yarın kupa mesaisinde 1.Lig ekibi Royal Hastanesi Bandırmaspor karşısında tur vizesi arayacak olan Darıca Gençlerbirliği A.Ş, 2016 yılında Balıkesir’de yaşadığı tarihi başarının bir yenisini elde etmek istiyor.

Ziraat Türkiye Kupası’nın gediklisi Darıca Gençlerbirliği A.Ş, yarın yeni bir heyecan yeni bir sürpriz ve yeni bir tarih yazma adına zorlu bir 90 dakikaya çıkacak. Kupanın 4.turunda Balıkesir temsilcisi Royal Hastanesi Bandırmaspor ile eşleşen sarı yeşilliler, 4 sene önce Balıkesir’de yaşadığı unutulmaz zaferine bir yenisi eklemek istiyor.

BALIKESİRSPOR’U DİZE GETİRMİŞTİK

2016’da 1.Lig ekiplerinden Balıkesirspor’u normal süresi ve uzatma süresi 0-0 biten karşılaşmada penaltı atışları sonucunda 4-1 yenerek gruplara kalma başarısı gösteren Darıca G.B, o dönem kupada büyük ses getirmişti. Gruplarda Süper Lig’in devi Beşiktaş ile eşleşen sarı yeşillilerin başarısı ülke gündeminde geniş yankı uyandırmıştı. Temsilcimiz bu kez Balıkesir’in bir başka takımı Bandırmaspor karşısında da aynı başarıyı yakalayarak bir üst turda yeni bir Süper Lig devi ile kozlarını paylaşmayı hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.