Balyonoz Koyu Yıl Sonuna Kadar Tamamlanacak

Kocaeli 10.11.2021 - 10:42, Güncelleme: 10.11.2021 - 10:42
 

Balyonoz Koyu Yıl Sonuna Kadar Tamamlanacak

Balyonoz Koyu Yıl Sonuna Kadar Tamamlanacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Darıca’da BİK’ten devralınan sosyal tesisler ile Balyanoz Koyu’ndaki sahil parkı çalışmalarını yerinde inceledi. Genel Sekreter Balamir Gündoğdu, il genelinde yürütülen proje ve çalışmaları yakından takip ediyor. Bu kapsamda Gündoğdu, Darıca’daki sosyal tesisler ile Balyanoz Koyu Sahil Parkındaki çalışmalarını inceledi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Basın İlan Kurumu’nun Darıca Balyanoz Koyu’ndaki sosyal tesislerini gençlik kampı yapmak üzere 10 yıllığına kiraladı. Genel Sekreter Balamir Gündoğdu, gençlik kampına dönüştürülecek olan tesisteki çalışmaları yerinde inceledi. Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Hasan Aydınlık’ın da hazır bulunduğu incelemede, Genel Sekreter Gündoğdu ilgili daire başkanlarından çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. BİK Sosyal Tesisinden sonra bölgenin yeni cazibe merkezlerinden birisi olacak Balyanoz Koyu Sahil Parkı’ndaki çalışmaları inceleyen Genel Sekreter Gündoğdu’ya Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da eşlik etti. Sahil parkı incelemesinde çalışanlara kolaylıklar dileyen Genel Sekretere, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı Cenan Turan tarafından çalışmalar hakkında bilgi verildi. Balyanoz Koyu Sahil Parkı’ndaki çalışmaların yılsonuna kadar tamamlanarak halkın hizmetine sunulması planlanıyor.
Balyonoz Koyu Yıl Sonuna Kadar Tamamlanacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Darıca’da BİK’ten devralınan sosyal tesisler ile Balyanoz Koyu’ndaki sahil parkı çalışmalarını yerinde inceledi.

Genel Sekreter Balamir Gündoğdu, il genelinde yürütülen proje ve çalışmaları yakından takip ediyor. Bu kapsamda Gündoğdu, Darıca’daki sosyal tesisler ile Balyanoz Koyu Sahil Parkındaki çalışmalarını inceledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Basın İlan Kurumu’nun Darıca Balyanoz Koyu’ndaki sosyal tesislerini gençlik kampı yapmak üzere 10 yıllığına kiraladı. Genel Sekreter Balamir Gündoğdu, gençlik kampına dönüştürülecek olan tesisteki çalışmaları yerinde inceledi. Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Hasan Aydınlık’ın da hazır bulunduğu incelemede, Genel Sekreter Gündoğdu ilgili daire başkanlarından çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.

BİK Sosyal Tesisinden sonra bölgenin yeni cazibe merkezlerinden birisi olacak Balyanoz Koyu Sahil Parkı’ndaki çalışmaları inceleyen Genel Sekreter Gündoğdu’ya Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da eşlik etti. Sahil parkı incelemesinde çalışanlara kolaylıklar dileyen Genel Sekretere, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı Cenan Turan tarafından çalışmalar hakkında bilgi verildi. Balyanoz Koyu Sahil Parkı’ndaki çalışmaların yılsonuna kadar tamamlanarak halkın hizmetine sunulması planlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.