Başiskele’de ‘Kışlık Kıyafet Yardımı’ Sürüyor

Kocaeli 24.11.2021 - 16:20, Güncelleme: 24.11.2021 - 16:20
 

Başiskele’de ‘Kışlık Kıyafet Yardımı’ Sürüyor

Başiskele’de ‘Kışlık Kıyafet Yardımı’ Sürüyor

Başiskele Belediyesi, “Kışlık Kıyafet Yardımı” kampanyası dolayısıyla yardıma muhtaç ailelere yardım ediyor. Başiskele Belediyesi, Yeniköy Kültür Merkezi’nde faaliyetlerine devam eden Hayır Çarşısı ile ‘Kışlık Kıyafet Yardımı’ kampanyasına devam ediyor. Kampanya kapsamında duyarlı vatandaşlar, ihtiyaç fazlası kışlık kıyafetlerini Hayır Çarşısı’na bağışlamaya devam ediyor. Mont, kazak, şapka, atkı, eldiven ve bot gibi kışlık giyecekler Hayır Çarşısı yetkilileri tarafından teslim alınarak ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılıyor. Başiskele Belediyesi Hayır Çarşısında sadece kıyafet yardımı değil aynı zamanda tekstili ürünleri, beyaz eşya ve mobilya gibi her türlü eşyayı ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Başiskele’de ikamet eden ihtiyaç sahibi ve dezavantajlı kesimlerin yaşam kalitelerini arttırmak, sosyal dayanışmayı ön planda tutarak ilçe sakinlerinin temel ihtiyaçlarını karşılamak için yürütülen hizmette ihtiyaç sahipleri başvuruda bulunabiliyor.
Başiskele’de ‘Kışlık Kıyafet Yardımı’ Sürüyor

Başiskele Belediyesi, “Kışlık Kıyafet Yardımı” kampanyası dolayısıyla yardıma muhtaç ailelere yardım ediyor.

Başiskele Belediyesi, Yeniköy Kültür Merkezi’nde faaliyetlerine devam eden Hayır Çarşısı ile ‘Kışlık Kıyafet Yardımı’ kampanyasına devam ediyor. Kampanya kapsamında duyarlı vatandaşlar, ihtiyaç fazlası kışlık kıyafetlerini Hayır Çarşısı’na bağışlamaya devam ediyor. Mont, kazak, şapka, atkı, eldiven ve bot gibi kışlık giyecekler Hayır Çarşısı yetkilileri tarafından teslim alınarak ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılıyor. Başiskele Belediyesi Hayır Çarşısında sadece kıyafet yardımı değil aynı zamanda tekstili ürünleri, beyaz eşya ve mobilya gibi her türlü eşyayı ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Başiskele’de ikamet eden ihtiyaç sahibi ve dezavantajlı kesimlerin yaşam kalitelerini arttırmak, sosyal dayanışmayı ön planda tutarak ilçe sakinlerinin temel ihtiyaçlarını karşılamak için yürütülen hizmette ihtiyaç sahipleri başvuruda bulunabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.