Başiskele’deki kadınlara altın bilezik

Kültür-Sanat 02.05.2025 - 16:28, Güncelleme: 02.05.2025 - 16:28
 

Başiskele’deki kadınlara altın bilezik

Başiskele Belediyesi’nin kentteki kadınlara yönelik uyguladığı “Altın Bilezik Projesi” kapsamında gerçekleştirilen Pastacılık Akademisi’nde eğitimler devam ediyor.

Başiskele Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü’nün koordinesinde yapılan Pastacılık Akademisi, yeni atölye çalışmalarıyla geleceğin şeflerini yetiştirerek istihdama da destek sağlıyor. Başiskele Halk Eğitim Merkezi tarafından görevlendirilen usta eğitmenler eşliğinde Yeniköy Merkez Mahallesi’nde hizmet veren Pastacılık Akademisi’ndeki eğitimlerde Başiskeleli kadınlar hem hünerlerini sergiliyor hem de keyifli vakitler geçiriyorlar. DUBAİ ÇİKOLATASI DA YAPTILAR İşin ustasından çeşitli pasta, tatlı ve çikolata yapmayı püf noktalarıyla birlikte gözlemleyerek ve yaparak öğrenen geleceğin şefleri, daha sonra kendi elleriyle pastalar ve çikolatalar yaptılar. Son zamanların popüler lezzeti Dubai çikolatasını yapan maharetli kadınlar, ellerinden her işin geldiğini bir kez daha gösterdiler. MİLLİ EĞİTİM ONAYLA SERTİFİKA ALDILAR Başiskeleli hünerli kadınları Pastacılık Akademisi ile kek, pasta, börek, pizza, sütlü tatlı, çikolata yapımı gibi çeşitli tariflerin yapımını öğrenerek gelecekte bu alanda meslek sahibi olma yolunda kollarına altın bilezik takıyorlar. Keyifli ve verimli vakitler geçiren kursiyerler, eğitimler sonunda Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikalarıyla iş hayatına atılabiliyor.
Başiskele Belediyesi’nin kentteki kadınlara yönelik uyguladığı “Altın Bilezik Projesi” kapsamında gerçekleştirilen Pastacılık Akademisi’nde eğitimler devam ediyor.

Başiskele Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü’nün koordinesinde yapılan Pastacılık Akademisi, yeni atölye çalışmalarıyla geleceğin şeflerini yetiştirerek istihdama da destek sağlıyor. Başiskele Halk Eğitim Merkezi tarafından görevlendirilen usta eğitmenler eşliğinde Yeniköy Merkez Mahallesi’nde hizmet veren Pastacılık Akademisi’ndeki eğitimlerde Başiskeleli kadınlar hem hünerlerini sergiliyor hem de keyifli vakitler geçiriyorlar.

DUBAİ ÇİKOLATASI DA YAPTILAR

İşin ustasından çeşitli pasta, tatlı ve çikolata yapmayı püf noktalarıyla birlikte gözlemleyerek ve yaparak öğrenen geleceğin şefleri, daha sonra kendi elleriyle pastalar ve çikolatalar yaptılar. Son zamanların popüler lezzeti Dubai çikolatasını yapan maharetli kadınlar, ellerinden her işin geldiğini bir kez daha gösterdiler.

MİLLİ EĞİTİM ONAYLA SERTİFİKA ALDILAR

Başiskeleli hünerli kadınları Pastacılık Akademisi ile kek, pasta, börek, pizza, sütlü tatlı, çikolata yapımı gibi çeşitli tariflerin yapımını öğrenerek gelecekte bu alanda meslek sahibi olma yolunda kollarına altın bilezik takıyorlar. Keyifli ve verimli vakitler geçiren kursiyerler, eğitimler sonunda Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikalarıyla iş hayatına atılabiliyor.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.