19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başiskeleliler kent bayramlaşmasında buluştu

Kocaeli 04.05.2022 - 10:43, Güncelleme: 04.05.2022 - 10:43
 

Başiskeleliler kent bayramlaşmasında buluştu

Başiskeleliler kent bayramlaşmasında buluştu

Başiskele'de 24. Geleneksel Kent Bayramlaşması programı yoğun katılımla gerçekleşirken vatandaşlar hep birlikte bayramlaştı. Başiskele Kaymakamlığı ve Başiskele Belediyesi koordinesinde Barbaros Semt Meydanı'nda gerçekleştirilen programa Kaymakam Necip Çakmak, Belediye Başkanı M. Yasin Özlü başta olmak üzere ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kaymakam Çakmak ve Başkan Özlü, bayramlaşma programına katılım gösteren herkes ile tokalaşarak bayramlaştılar. Başkan Özlü, çocuklara bayram harçlığı dağıttı. Program sonunda Başiskeleliler hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Başiskeleliler kent bayramlaşmasında buluştu

Başiskele'de 24. Geleneksel Kent Bayramlaşması programı yoğun katılımla gerçekleşirken vatandaşlar hep birlikte bayramlaştı.
Başiskele Kaymakamlığı ve Başiskele Belediyesi koordinesinde Barbaros Semt Meydanı'nda gerçekleştirilen programa Kaymakam Necip Çakmak, Belediye Başkanı M. Yasin Özlü başta olmak üzere ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kaymakam Çakmak ve Başkan Özlü, bayramlaşma programına katılım gösteren herkes ile tokalaşarak bayramlaştılar. Başkan Özlü, çocuklara bayram harçlığı dağıttı.
Program sonunda Başiskeleliler hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.