19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Basit iki gol yedik”

Spor 06.09.2021 - 14:32, Güncelleme: 06.09.2021 - 14:32
 

“Basit iki gol yedik”

SARP HOCA’DAN YOMRASPOR DEĞERLENDİRMESİ:

Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sarp Yiğit, 2-2 biten Yomraspor maçını gazetemize değerlendirdi. İyi bir takıma karşı mücadele ettiklerini ve sonucun kötü olmadığını belirten Yiğit, “İlk yarıda erken bir penaltı golüyle geriye düşmemize rağmen oyunu hiç bırakmadık ve iki gol bularak devreye önde girdik. İkinci yarıda skoru koruma telaşı ile geriye yaslandık. Bu dakikalarda basit bir duran toptan kalemizde golü gördük. Geçen seneyi iyi noktada bitirmiş başarılı bir takıma karşı oynadık. Sonuçtan dolayı açıkçası çok da moralimiz bozuk değil. Kaybetmemek önemliydi” şeklinde konuştu. SESSİZ VE DERİNDEN GİTMEK İSTİYORUZ Tam anlamıyla hazır olmaları için 4-5 haftaya ihtiyaçları olduğunu belirten Sarp Hoca, “ Her takımda olduğu bizde de adaptasyon süreci yaşanıyor. Aramıza katılan yeni oyuncularımız var. Onların da takıma dahil olmasıyla birlikte çok daha iyi olacağız. Zor ve güçlü bir gruptayız. Yüksek bütçeli takımların ilk haftada puan kaybı yaşadıklarını gördük. Biz daha düşük bütçeyle, mütevazi bir şekilde, sessiz ve derinden gitmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. FATİH GÜVENİMİZİ BOŞA ÇIKARMADI Yeni transfer Fatih Şerifoğlu’nun sezona iki gol atarak başlaması ile ilgili düşüncelerini paylaşan Yiğit, “Fatih, özelliklerini bildiğimiz iyi bir oyuncu. Kalitesini ilk maçta gösterdi ve güvenimizi boşa çıkartmadı. Zamanla çok daha iyi olacağını düşünüyoruz ” dedi.
SARP HOCA’DAN YOMRASPOR DEĞERLENDİRMESİ:

Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sarp Yiğit, 2-2 biten Yomraspor maçını gazetemize değerlendirdi. İyi bir takıma karşı mücadele ettiklerini ve sonucun kötü olmadığını belirten Yiğit, “İlk yarıda erken bir penaltı golüyle geriye düşmemize rağmen oyunu hiç bırakmadık ve iki gol bularak devreye önde girdik. İkinci yarıda skoru koruma telaşı ile geriye yaslandık. Bu dakikalarda basit bir duran toptan kalemizde golü gördük. Geçen seneyi iyi noktada bitirmiş başarılı bir takıma karşı oynadık. Sonuçtan dolayı açıkçası çok da moralimiz bozuk değil. Kaybetmemek önemliydi” şeklinde konuştu.

SESSİZ VE DERİNDEN GİTMEK İSTİYORUZ

Tam anlamıyla hazır olmaları için 4-5 haftaya ihtiyaçları olduğunu belirten Sarp Hoca, “ Her takımda olduğu bizde de adaptasyon süreci yaşanıyor. Aramıza katılan yeni oyuncularımız var. Onların da takıma dahil olmasıyla birlikte çok daha iyi olacağız. Zor ve güçlü bir gruptayız. Yüksek bütçeli takımların ilk haftada puan kaybı yaşadıklarını gördük. Biz daha düşük bütçeyle, mütevazi bir şekilde, sessiz ve derinden gitmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

FATİH GÜVENİMİZİ BOŞA ÇIKARMADI

Yeni transfer Fatih Şerifoğlu’nun sezona iki gol atarak başlaması ile ilgili düşüncelerini paylaşan Yiğit, “Fatih, özelliklerini bildiğimiz iyi bir oyuncu. Kalitesini ilk maçta gösterdi ve güvenimizi boşa çıkartmadı. Zamanla çok daha iyi olacağını düşünüyoruz ” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.