GEBZE BELEDİYESİ REKLAM

Başkan Aslantaş, TOBB Ticaret Odaları konseyine seçildi

Gündem 12.03.2025 - 14:08, Güncelleme: 12.03.2025 - 14:08
 

Başkan Aslantaş, TOBB Ticaret Odaları konseyine seçildi

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, çatı birliği Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ticaret Odaları Konseyine seçildi.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun tensipleriyle TOBB Ticaret Odaları Konseyine seçilmenin büyük bir onur olduğunu belirterek şunları ifade etti: "Türkiye'nin ekonomik kalkınmasında ticaret odalarının oynadığı kritik rolün bilinciyle, TOBB Ticaret Odaları Konseyinde yer almak, iş dünyasının ihtiyaçlarını daha etkin bir şekilde dile getirmek açısından önemli bir fırsattır. Önümüzdeki dönemde, sektör temsilcileri ile birlikte ülkemizin ekonomik büyümesine katkı sağlayacak projeler üretmek ve ticaret hayatının güçlenmesine yönelik çalışmalar yürütmek için büyük bir gayret göstereceğiz. Ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum." Yönetim Kurulu Başkanımızın TOBB Ticaret Odaları Konseyine seçilmesi, yalnızca Gebze Ticaret Odamız için değil, aynı zamanda üyelerimiz başta olmak üzere iş dünyamız için de önemli bir adımdır. Bu görev, ülkemizin ticari gelişimine katkı sunma, girişimcilik ekosistemini destekleme ve sanayi-ticaret iş birliğini güçlendirme açısından büyük bir sorumluluk getirmektedir. Yeni görevimiz de ülke ekonomimizin büyümesine katkı sağlayacak projeler ve girişimlerde yer alarak, üyelerimizin ve iş dünyamızın güncel ihtiyaçlarını TOBB bünyesinde dile getirmeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz’’ dedi.  
Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, çatı birliği Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ticaret Odaları Konseyine seçildi.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun tensipleriyle TOBB Ticaret Odaları Konseyine seçilmenin büyük bir onur olduğunu belirterek şunları ifade etti: "Türkiye'nin ekonomik kalkınmasında ticaret odalarının oynadığı kritik rolün bilinciyle, TOBB Ticaret Odaları Konseyinde yer almak, iş dünyasının ihtiyaçlarını daha etkin bir şekilde dile getirmek açısından önemli bir fırsattır. Önümüzdeki dönemde, sektör temsilcileri ile birlikte ülkemizin ekonomik büyümesine katkı sağlayacak projeler üretmek ve ticaret hayatının güçlenmesine yönelik çalışmalar yürütmek için büyük bir gayret göstereceğiz. Ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum."

Yönetim Kurulu Başkanımızın TOBB Ticaret Odaları Konseyine seçilmesi, yalnızca Gebze Ticaret Odamız için değil, aynı zamanda üyelerimiz başta olmak üzere iş dünyamız için de önemli bir adımdır. Bu görev, ülkemizin ticari gelişimine katkı sunma, girişimcilik ekosistemini destekleme ve sanayi-ticaret iş birliğini güçlendirme açısından büyük bir sorumluluk getirmektedir. Yeni görevimiz de ülke ekonomimizin büyümesine katkı sağlayacak projeler ve girişimlerde yer alarak, üyelerimizin ve iş dünyamızın güncel ihtiyaçlarını TOBB bünyesinde dile getirmeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz’’ dedi.
 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.