Başkan Avcı Mor Menekşeye Veda Etti!

Spor 05.01.2022 - 09:43, Güncelleme: 05.01.2022 - 13:33
 

Başkan Avcı Mor Menekşeye Veda Etti!

Başkan Avcı Mor Menekşeye Veda Etti!

Bölgesel Amatör Lig 7. Bölge 3. Grup’ta rekabet halinde olan temsilcimiz Gebzepor’un Başkanı Recep Avcı, başkanlık görevinden istifa ettiğini duyurdu. Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde konuya ilişkin olarak kişisel sosyal medya hesabından paylaşım yapan Avcı, “Gebzespor’un önünü tıkamamak adına Gebzespor Kulüp başkanlığından istifa ediyorum” ifadelerini kullandı. ŞAMPİYONLUK HEDEFİYLE GÜVEN OYU ALMIŞTI Başkanlığı bıraktığını açıklayan Recep Avcı, geçtiğimiz sene temmuz ayında organize edilen Olağanüstü Genel Kurul Toplantısına mevcut başkan ve tek aday olarak güven oyu alan Avcı, kurulan yeni yönetimiyle hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirtmişti. Sezona oldukça iyi bir başlangıç yapan Mor Menekşeler, oynadığı 9 karşılaşmada 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgiyle zirvenin sadece 1 puan uzağında bulunuyor. Elbette ilk yarının son müsabakası olan Gazi Mahallesi karşısında alınan yenilginin liderliğin kaybedilmesine sebep olması moralleri düşürse de özellikle mücadele sonu gelişen olaylar oldukça üzücüydü. Şimdi Gebzespor’un panik yapmadan ama yine de hızlı bir şekilde yanıtlaması gereken 2 soru var, yeni başkan kim olacak ve 2. Yarı transfer hamleleri nasıl sürdürülecek?
Başkan Avcı Mor Menekşeye Veda Etti!

Bölgesel Amatör Lig 7. Bölge 3. Grup’ta rekabet halinde olan temsilcimiz Gebzepor’un Başkanı Recep Avcı, başkanlık görevinden istifa ettiğini duyurdu. Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde konuya ilişkin olarak kişisel sosyal medya hesabından paylaşım yapan Avcı, “Gebzespor’un önünü tıkamamak adına Gebzespor Kulüp başkanlığından istifa ediyorum” ifadelerini kullandı.

ŞAMPİYONLUK HEDEFİYLE GÜVEN OYU ALMIŞTI

Başkanlığı bıraktığını açıklayan Recep Avcı, geçtiğimiz sene temmuz ayında organize edilen Olağanüstü Genel Kurul Toplantısına mevcut başkan ve tek aday olarak güven oyu alan Avcı, kurulan yeni yönetimiyle hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirtmişti. Sezona oldukça iyi bir başlangıç yapan Mor Menekşeler, oynadığı 9 karşılaşmada 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgiyle zirvenin sadece 1 puan uzağında bulunuyor. Elbette ilk yarının son müsabakası olan Gazi Mahallesi karşısında alınan yenilginin liderliğin kaybedilmesine sebep olması moralleri düşürse de özellikle mücadele sonu gelişen olaylar oldukça üzücüydü. Şimdi Gebzespor’un panik yapmadan ama yine de hızlı bir şekilde yanıtlaması gereken 2 soru var, yeni başkan kim olacak ve 2. Yarı transfer hamleleri nasıl sürdürülecek?

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.