19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Bıyık, Abbas Sır ile ‘Parantez’in sorularını yanıtlıyor!

Darıca 23.01.2021 - 18:36, Güncelleme: 23.01.2021 - 18:39
 

Başkan Bıyık, Abbas Sır ile ‘Parantez’in sorularını yanıtlıyor!

Başkan Bıyık, Abbas Sır ile ‘Parantez’in sorularını yanıtlıyor!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Abbas Sır ile ‘Parantez’ programının konuğu oldu. Abbas Sır ile ‘Parantez’ programının konuğu olan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, canlı yayında Darıca ile ilgili her şeyi HEDEF TV’ye konuşuyor. Tarihi Çınaraltı Meydanı’ndan seçim beyannamesinde söz verilen projelerin yüzde kaçının gerçekleştiğine dair tüm soruları canlı yayında yanıtlayan Başkan Bıyık’a vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi. Darıcalı birçok vatandaş,  Abbas Sır ile ‘Parantez’ programı ile Başkan Bıyık’a önemli sorular sorarak cevaplandırılmasını istediler. YAYINI TAKİP EDEBİLMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Başkan Bıyık, Abbas Sır ile ‘Parantez’in sorularını yanıtlıyor!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Abbas Sır ile ‘Parantez’ programının konuğu oldu.

Abbas Sır ile ‘Parantez’ programının konuğu olan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, canlı yayında Darıca ile ilgili her şeyi HEDEF TV’ye konuşuyor. Tarihi Çınaraltı Meydanı’ndan seçim beyannamesinde söz verilen projelerin yüzde kaçının gerçekleştiğine dair tüm soruları canlı yayında yanıtlayan Başkan Bıyık’a vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi. Darıcalı birçok vatandaş,  Abbas Sır ile ‘Parantez’ programı ile Başkan Bıyık’a önemli sorular sorarak cevaplandırılmasını istediler.

YAYINI TAKİP EDEBİLMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.