Başkan Bıyık, Aybüke öğretmeni unutmadı

Darıca 24.11.2020 - 11:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Başkan Bıyık, Aybüke öğretmeni unutmadı

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, hain terör örgütü tarafından şehit edilen Aybüke öğretmeni unutmadı ve 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde sosyal medya hesaplarında profil resmi yaptı. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde anlamlı bir etkinliğe imza atan ve Sırasöğütler Salonu’na Şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezi ismini veren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, alkışlanacak bir adım daha attı. ÖNCE SOYLU SONRA BIYIK Türkiye’de terörün kökünü kurutmak için kararlı bir duruş sergileyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun sosyal medya hesaplarında Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın resmini profil resmi yapmasının ardından Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da sosyal medya hesaplarında profil resmini değiştirdi ve Aybüke öğretmenin resmini kullandı. ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE ANLAMLI AÇILIŞ 24 Kasım Öğretmenler Gününü unutmayan ve öğretmenleri tebrik eden Başkan Muzaffer Bıyık, bugün aynı zamanda daha önce yapımı tamamlanan Sırasöğütler Spor Salonu’nun da resmi açılışını gerçekleştirecek. Sırasöğütler Salonu’na Şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezi ismini veren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde yapımını tamamladığımız Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezi’nin ilçemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Vatanın dört bir yanında, en zor şartlarda bile mesleğini hakkıyla yapan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü yürekten kutluyorum” dedi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, hain terör örgütü tarafından şehit edilen Aybüke öğretmeni unutmadı ve 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde sosyal medya hesaplarında profil resmi yaptı.

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde anlamlı bir etkinliğe imza atan ve Sırasöğütler Salonu’na Şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezi ismini veren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, alkışlanacak bir adım daha attı.

ÖNCE SOYLU SONRA BIYIK

Türkiye’de terörün kökünü kurutmak için kararlı bir duruş sergileyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun sosyal medya hesaplarında Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın resmini profil resmi yapmasının ardından Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da sosyal medya hesaplarında profil resmini değiştirdi ve Aybüke öğretmenin resmini kullandı.

ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE ANLAMLI AÇILIŞ

24 Kasım Öğretmenler Gününü unutmayan ve öğretmenleri tebrik eden Başkan Muzaffer Bıyık, bugün aynı zamanda daha önce yapımı tamamlanan Sırasöğütler Spor Salonu’nun da resmi açılışını gerçekleştirecek. Sırasöğütler Salonu’na Şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezi ismini veren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde yapımını tamamladığımız Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezi’nin ilçemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Vatanın dört bir yanında, en zor şartlarda bile mesleğini hakkıyla yapan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü yürekten kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.