19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Bıyık ve Kaymakam Kara gençlerle oynayarak başarı diledi!

Spor 14.05.2022 - 11:25, Güncelleme: 14.05.2022 - 11:31
 

Başkan Bıyık ve Kaymakam Kara gençlerle oynayarak başarı diledi!

Başkan Bıyık ve Kaymakam Kara gençlerle oynayarak başarı diledi!

Darıca Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Spor Müdürlüğü ortaklığında gerçekleşen 19 Mayıs Gençlik Turnuvası rekabeti bol karşılaşmalarla başlangıç yaparken Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Kaymakam Yüksel Kara da turnuvanın yapıldığı salonları ziyaret edip gençlerle oynayarak başarılar diledi. 12 BRANŞTA 1350 GENÇ 19 Mayıs Gençlik Turnuvası, 12 branşta toplam 1350 gencin yer almasıyla düzenleniyor. 7 farklı spor salonunda eleme usulüyle süren karşılaşmalarda sıralamaya giren takımlara ve sporculara kupa ve madalyaları takdim edilecek. 18 Mayıs Perşembe günü saat 14.00’da Bağlarbaşı Ortaokulu’nda organize edilecek. final programıyla bitecek turnuvada ödüller ilçe protokolünce verilecek BAŞKAN BIYIK: FESTİVALE BÜTÜN GENÇLERİMİZİ BEKLİYORUZ DİYE KONUŞTU Gençlerle birlikte voleybol, basketbol ve futsal oynayan Başkan Muzaffer Bıyık, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen turnuvalarda mücadele eden gençlere başarılar diliyorum. Darıca Belediyesi olarak ilçemizde Kaymakamlığımız ve diğer kurumlarımızla birlikte uyum içerisinde gençler için özel etkinlikler ve projeler gerçekleştiriyoruz. 17-18 ve 19 Mayıs tarihlerinde Balyanoz Koyu’nda bizim çocuklarımız ve bizim gençlerimizle 19 Mayıs Gençlik Festivali düzenliyoruz. Darıca’nın gençlerinin sahne alacağı festivale bütün gençlerimizi bekliyoruz” diye konuştu.
Başkan Bıyık ve Kaymakam Kara gençlerle oynayarak başarı diledi!

Darıca Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Spor Müdürlüğü ortaklığında gerçekleşen 19 Mayıs Gençlik Turnuvası rekabeti bol karşılaşmalarla başlangıç yaparken Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Kaymakam Yüksel Kara da turnuvanın yapıldığı salonları ziyaret edip gençlerle oynayarak başarılar diledi.

12 BRANŞTA 1350 GENÇ

19 Mayıs Gençlik Turnuvası, 12 branşta toplam 1350 gencin yer almasıyla düzenleniyor. 7 farklı spor salonunda eleme usulüyle süren karşılaşmalarda sıralamaya giren takımlara ve sporculara kupa ve madalyaları takdim edilecek. 18 Mayıs Perşembe günü saat 14.00’da Bağlarbaşı Ortaokulu’nda organize edilecek. final programıyla bitecek turnuvada ödüller ilçe protokolünce verilecek

BAŞKAN BIYIK: FESTİVALE BÜTÜN GENÇLERİMİZİ BEKLİYORUZ DİYE KONUŞTU

Gençlerle birlikte voleybol, basketbol ve futsal oynayan Başkan Muzaffer Bıyık, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen turnuvalarda mücadele eden gençlere başarılar diliyorum. Darıca Belediyesi olarak ilçemizde Kaymakamlığımız ve diğer kurumlarımızla birlikte uyum içerisinde gençler için özel etkinlikler ve projeler gerçekleştiriyoruz. 17-18 ve 19 Mayıs tarihlerinde Balyanoz Koyu’nda bizim çocuklarımız ve bizim gençlerimizle 19 Mayıs Gençlik Festivali düzenliyoruz. Darıca’nın gençlerinin sahne alacağı festivale bütün gençlerimizi bekliyoruz” diye konuştu.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.