19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Bıyık’tan Abdi İpekçi çıkarması!

Darıca 02.04.2021 - 17:21, Güncelleme: 02.04.2021 - 17:21
 

Başkan Bıyık’tan Abdi İpekçi çıkarması!

Başkan Bıyık’tan Abdi İpekçi çıkarması!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdürüyor. Göreve geldiği günden beri her gün farklı bir mahallede esnaf ziyareti gerçekleştiren Başkan Muzaffer Bıyık, bu kez Abdi İpekçi Mahallesi esnafını ve halkını dinledi. İlk olarak Bahçelievler Camii’ne giderek burada Camii cemaatini dinleyen Başkan Bıyık, burada vatandaşlarla hasbihal etti. Ardından Zahit Kotku Parkı’ndaki esnafları ve bölgedeki esnafları ziyaret eden Başkan Bıyık, çalışmalar hakkında bilgiler vererek talep ve önerileri de not aldı. HERKES KENTE HİZMET ETMELİ Esnafı önemsediğini ve kenti esnafla birlikte kalkındırmak istediklerini ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Yaptığımız esnaf ziyaretler bizim için çok önemli. Esnafımızı önemsiyoruz. Hizmet yapmam için halkımız bana oy verdi. Ama sadece benim hizmet etmem yetmez. İlçede yaşayan herkesin bu ilçeye hizmet etmesi gerekiyor. Darıca’nın kalkınması ilçeye verilen önemden geçer. Halkımızla yan yana gelip fikir alışverişinde bulunuyoruz ve bu görüşmelerle vatandaşın ve esnafın ihtiyaçlarını tespit ediyoruz. Yapacağımız hizmetleri buna göre şekillendiriyoruz. Şehrimizi esnaflarımızla birlikte kalkındıracağız” diye konuştu. BAŞKAN BIYIK’A TEŞEKKÜR ETTİLER Belediyenin yaptığı hizmet ve çalışmalardan memnun olduklarını ve Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın sık sık esnafları ziyaret edip, sorunlarını dinlemesinden dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen Abdi İpekçi Mahallesi esnafları, başkana olan sevgilerini dile getirdi. Başkan Bıyık’ın kendilerini ziyaret etmesini ve sofralarına konuk olmasını sevinçle karşıladıklarını belirten esnaflar, “Belediye Başkanımızı dükkânlarımızda görmek bizleri mutlu ediyor. Onunla konuşmak talep ve sorunları kendisine iletme fırsatı buluyoruz.  Bizlerin yanında olan Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştular. Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da her zaman esnafla iç içe olmaya devam edeceğini belirterek misafirperverlikleri için esnafa teşekkür etti. MUHTAR AYDIN’A ÇALIŞMALARI ANLATTI Esnaf ziyaretlerinin ardından Abdi İpekçi Mahalle Muhtarı İsmail Aydın’ı ziyaret eden Başkan Bıyık, Aydın’la istişarelerde bulundu. Muhtar Aydın’a çalışmalar hakkında da bilgiler veren Başkan Bıyık, Darıca’nın cazibesini arttıracak ve marka değerini yükseltecek projeleri hayata geçirmek için çalıştıklarını ifade ederek, “Darıca’yı ortak akılla ve işbirliği içinde yönetmek için çalışıyoruz. Darıca, bölgemizin en güzel ilçelerinden biri. Darıca’nın marka değerini yükseltecek çalışmalara ağırlık veriyoruz. Millet Bahçesi ile ilçemizin cazibesi daha da arttı. Yapımı devam eden Darıca-Gebze metrosu ilçemize değer katacak. Bayramoğlu bölgesi bizim gözbebeğimiz. Projelerimizin ana amacı ilçemizin daha yaşanabilir ve tercih edilen bir şehir olması. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.
Başkan Bıyık’tan Abdi İpekçi çıkarması!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdürüyor. Göreve geldiği günden beri her gün farklı bir mahallede esnaf ziyareti gerçekleştiren Başkan Muzaffer Bıyık, bu kez Abdi İpekçi Mahallesi esnafını ve halkını dinledi. İlk olarak Bahçelievler Camii’ne giderek burada Camii cemaatini dinleyen Başkan Bıyık, burada vatandaşlarla hasbihal etti. Ardından Zahit Kotku Parkı’ndaki esnafları ve bölgedeki esnafları ziyaret eden Başkan Bıyık, çalışmalar hakkında bilgiler vererek talep ve önerileri de not aldı.

HERKES KENTE HİZMET ETMELİ

Esnafı önemsediğini ve kenti esnafla birlikte kalkındırmak istediklerini ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Yaptığımız esnaf ziyaretler bizim için çok önemli. Esnafımızı önemsiyoruz. Hizmet yapmam için halkımız bana oy verdi. Ama sadece benim hizmet etmem yetmez. İlçede yaşayan herkesin bu ilçeye hizmet etmesi gerekiyor. Darıca’nın kalkınması ilçeye verilen önemden geçer. Halkımızla yan yana gelip fikir alışverişinde bulunuyoruz ve bu görüşmelerle vatandaşın ve esnafın ihtiyaçlarını tespit ediyoruz. Yapacağımız hizmetleri buna göre şekillendiriyoruz. Şehrimizi esnaflarımızla birlikte kalkındıracağız” diye konuştu.

BAŞKAN BIYIK’A TEŞEKKÜR ETTİLER

Belediyenin yaptığı hizmet ve çalışmalardan memnun olduklarını ve Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın sık sık esnafları ziyaret edip, sorunlarını dinlemesinden dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen Abdi İpekçi Mahallesi esnafları, başkana olan sevgilerini dile getirdi. Başkan Bıyık’ın kendilerini ziyaret etmesini ve sofralarına konuk olmasını sevinçle karşıladıklarını belirten esnaflar, “Belediye Başkanımızı dükkânlarımızda görmek bizleri mutlu ediyor. Onunla konuşmak talep ve sorunları kendisine iletme fırsatı buluyoruz.  Bizlerin yanında olan Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştular. Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da her zaman esnafla iç içe olmaya devam edeceğini belirterek misafirperverlikleri için esnafa teşekkür etti.

MUHTAR AYDIN’A ÇALIŞMALARI ANLATTI

Esnaf ziyaretlerinin ardından Abdi İpekçi Mahalle Muhtarı İsmail Aydın’ı ziyaret eden Başkan Bıyık, Aydın’la istişarelerde bulundu. Muhtar Aydın’a çalışmalar hakkında da bilgiler veren Başkan Bıyık, Darıca’nın cazibesini arttıracak ve marka değerini yükseltecek projeleri hayata geçirmek için çalıştıklarını ifade ederek, “Darıca’yı ortak akılla ve işbirliği içinde yönetmek için çalışıyoruz. Darıca, bölgemizin en güzel ilçelerinden biri. Darıca’nın marka değerini yükseltecek çalışmalara ağırlık veriyoruz. Millet Bahçesi ile ilçemizin cazibesi daha da arttı. Yapımı devam eden Darıca-Gebze metrosu ilçemize değer katacak. Bayramoğlu bölgesi bizim gözbebeğimiz. Projelerimizin ana amacı ilçemizin daha yaşanabilir ve tercih edilen bir şehir olması. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.