Başkan Büyükgöz Acılı Aileleri Yalnız Bırakmadı

Gebze 14.11.2021 - 17:35, Güncelleme: 14.11.2021 - 17:35
 

Başkan Büyükgöz Acılı Aileleri Yalnız Bırakmadı

Başkan Büyükgöz Acılı Aileleri Yalnız Bırakmadı

Hemşerilerinin söz, nişan ve düğün gibi mutlu günlerinde yanlarında olmaya özen gösteren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz acılı günlerinde de onları yalnız bırakmadı. Başkan Büyükgöz’den hafta sonu hasta ve taziye ziyaretleri. Gebzeli hemşerilerinin söz, nişan ve düğün gibi mutlu günlerinde yanlarında olmaya özen gösteren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz acılı günlerinde de onları yalnız bırakmıyor. Pazar gününe Yavuz Selim Mahallesi’nde bulunan Fatih Camii’nde sabah namazını mahalle sakinleriyle birlikte eda ederek başlayan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, geçtiğimiz hafta meydana gelen elim servis kazasında vefat eden lise öğrencisi Mert Efe Akıllı’nın ailesini ziyaret etti. Akıllı ailesinin acısını paylaşan Başkan Büyükgöz, aile fertlerine taziyelerini bildirerek merhuma Allah’tan rahmet diledi. AİLELERE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ Taziye ziyaretinin ardından Başkan Büyükgöz, anjiyo sonrası evinde istirahat eden AK Parti Yavuz Selim Mahalle Başkanı Yahya Karaman’ı ziyaret ederek acil şifalar diledi. Babası Ahmet Kahraman’ı kaybeden eski gazeteci Yahya Kahraman ve ailesini evlerinde ziyaret ederek taziyelerini ileten Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Osman Kaya’nın da ailesine taziyelerini evlerini ziyaret ederek bildirdi. Servis kazasında hayatını kaybeden öğrencilerden Rabia Üst’ün ailesini de ziyaret eden Başkan Büyükgöz, acılı aileye sabır, merhumeye de Allah’tan rahmet diledi.
Başkan Büyükgöz Acılı Aileleri Yalnız Bırakmadı

Hemşerilerinin söz, nişan ve düğün gibi mutlu günlerinde yanlarında olmaya özen gösteren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz acılı günlerinde de onları yalnız bırakmadı.

Başkan Büyükgöz’den hafta sonu hasta ve taziye ziyaretleri. Gebzeli hemşerilerinin söz, nişan ve düğün gibi mutlu günlerinde yanlarında olmaya özen gösteren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz acılı günlerinde de onları yalnız bırakmıyor. Pazar gününe Yavuz Selim Mahallesi’nde bulunan Fatih Camii’nde sabah namazını mahalle sakinleriyle birlikte eda ederek başlayan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, geçtiğimiz hafta meydana gelen elim servis kazasında vefat eden lise öğrencisi Mert Efe Akıllı’nın ailesini ziyaret etti. Akıllı ailesinin acısını paylaşan Başkan Büyükgöz, aile fertlerine taziyelerini bildirerek merhuma Allah’tan rahmet diledi.

AİLELERE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Taziye ziyaretinin ardından Başkan Büyükgöz, anjiyo sonrası evinde istirahat eden AK Parti Yavuz Selim Mahalle Başkanı Yahya Karaman’ı ziyaret ederek acil şifalar diledi. Babası Ahmet Kahraman’ı kaybeden eski gazeteci Yahya Kahraman ve ailesini evlerinde ziyaret ederek taziyelerini ileten Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Osman Kaya’nın da ailesine taziyelerini evlerini ziyaret ederek bildirdi. Servis kazasında hayatını kaybeden öğrencilerden Rabia Üst’ün ailesini de ziyaret eden Başkan Büyükgöz, acılı aileye sabır, merhumeye de Allah’tan rahmet diledi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.