Başkan Demirel’den Birlik ve Beraberlik Mesajı
Başkan Demirel’den Birlik ve Beraberlik Mesajı
İyi Parti Derince İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programı, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Programa İyi Parti Darıca İlçe Başkanı Hatice Pınar Demirel de katılım sağladı.
İyi Parti Derince İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programı, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Programa İyi Parti Darıca İlçe Başkanı Hatice Pınar Demirel de katılım sağladı.
(HABER: SEDANUR GÜLLÜ) İyi Parti Darıca İlçe Başkanı Hatice Pınar Demirel, İyi Parti Derince İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katılarak partililerle bir araya geldi. Ramazan ayının manevi atmosferinde gerçekleşen buluşmada, dayanışma ve kardeşlik vurgusu ön plana çıktı.
İftar programı sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Hatice Pınar Demirel, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, “Ramazan ayı paylaşmanın, dayanışmanın ve kardeşliğin en güzel şekilde yaşandığı mübarek bir zaman dilimidir. Bu akşam da partililerimizle bir araya gelerek bu anlamlı atmosferi hep birlikte yaşadık. Bizleri ağırlayan İyi Parti Derince İlçe Başkanı Sayın Alpay Çakırcı ve yönetimine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Toplumsal dayanışmanın her zaman öncelikleri arasında olduğunu belirten Başkan Demirel, Darıca’da yürüttükleri çalışmalarda da bu anlayışı benimsediklerini vurguladı. Partililerle yapılan samimi sohbetlerde birliktelik ruhunun güçlendiğini ifade eden Demirel, Ramazan ayının barış, huzur ve bereket getirmesi temennisinde bulundu.
Program, sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşirken, partililer iftar sofralarında bir araya gelerek Ramazan’ın birlikteliğini hep birlikte paylaştı.
Kocaeli HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.