19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Günay, İSU çalışmalarını yerinde inceledi!

Siyaset 26.08.2021 - 11:27, Güncelleme: 26.08.2021 - 11:28
 

Başkan Günay, İSU çalışmalarını yerinde inceledi!

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İSU’nun ortaklaşa yaptığı yağmur suları hattını inceledi. Gün boyu sahada olan Başkan Günay, çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, teşkilatlarına saha çalışmalarına ağırlık verilmesi talimatını vermesinin ardından sahadan bir an olsun ayrılmayan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, mahallelerdeki çalışmaların son durumunu incelemek için yönetim ekibi ile sahaya indi. Fatih Caddesi’ni Mehmet Akif Ersoy Caddesi’ne bağlayan yol üzerinde yapılan yağmur suları hatları alt yapısını incelemek için sabahın erken saatlerinde sokağa inen AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay’a İlçe yöneticileri ve İSU Müdürü Erdal Gültekin da eşlik etti. Çalışmalar hakkında Gültekin ve ekibinden bilgiler alan Başkan Günay, Çayırovalıların huzuru ve refahı ve ilçenin daha iyi hizmet alabilmesi için gece gündüz demeden sahada olarak çalıştıklarını söyledi. HEM ÇAYIROVA HEM VATANDAŞ KAZACAK Başkan Günay inceleme sonrası yaptığı açıklamada, İSU ve Büyükşehir ekiplerine yaptıkları özverili ve güzel hizmet ve çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz” diyerek, “Alt ve üstyapı çalışmalarına aralıksız devam eden Büyükşehir Belediyemiz, içme suyu alt yapı hatlarında yenileme çalışmalarını hızla gerçekleştiriyor. Gerek Çayırova Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi gerekse de kesintisiz içme suyu ve altyapıda sıfır problem ile hizmet verilmesine büyük önem veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’ın özverili ve ortak çalışmaları sayesinde ilçemiz gün geçtikçe refaha kavuşacak. Amacımız vatandaşlarımızın mutluluğu. Hizmetlerimizi yaparken bunu düşünerek proje ve çalışmalar üretiyoruz. İnanıyoruz ki yapılan çalışmalarla hem Çayırova hem de vatandaşlarımız kazanacak” dedi.  
AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İSU’nun ortaklaşa yaptığı yağmur suları hattını inceledi. Gün boyu sahada olan Başkan Günay, çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, teşkilatlarına saha çalışmalarına ağırlık verilmesi talimatını vermesinin ardından sahadan bir an olsun ayrılmayan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, mahallelerdeki çalışmaların son durumunu incelemek için yönetim ekibi ile sahaya indi. Fatih Caddesi’ni Mehmet Akif Ersoy Caddesi’ne bağlayan yol üzerinde yapılan yağmur suları hatları alt yapısını incelemek için sabahın erken saatlerinde sokağa inen AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay’a İlçe yöneticileri ve İSU Müdürü Erdal Gültekin da eşlik etti. Çalışmalar hakkında Gültekin ve ekibinden bilgiler alan Başkan Günay, Çayırovalıların huzuru ve refahı ve ilçenin daha iyi hizmet alabilmesi için gece gündüz demeden sahada olarak çalıştıklarını söyledi.

HEM ÇAYIROVA HEM VATANDAŞ KAZACAK

Başkan Günay inceleme sonrası yaptığı açıklamada, İSU ve Büyükşehir ekiplerine yaptıkları özverili ve güzel hizmet ve çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz” diyerek, “Alt ve üstyapı çalışmalarına aralıksız devam eden Büyükşehir Belediyemiz, içme suyu alt yapı hatlarında yenileme çalışmalarını hızla gerçekleştiriyor. Gerek Çayırova Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi gerekse de kesintisiz içme suyu ve altyapıda sıfır problem ile hizmet verilmesine büyük önem veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’ın özverili ve ortak çalışmaları sayesinde ilçemiz gün geçtikçe refaha kavuşacak. Amacımız vatandaşlarımızın mutluluğu. Hizmetlerimizi yaparken bunu düşünerek proje ve çalışmalar üretiyoruz. İnanıyoruz ki yapılan çalışmalarla hem Çayırova hem de vatandaşlarımız kazanacak” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.