Başkan Günay, Şenlik'i ziyaret etti

Çayırova 17.03.2021 - 17:10, Güncelleme: 17.03.2021 - 17:10
 

Başkan Günay, Şenlik'i ziyaret etti

Başkan Günay, Şenlik'i ziyaret etti

Çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Çayırova ilçe başkanı Servet Günay, Gebze SSK Müdürü Hüseyin Şenlik'i makamında ziyaret etti. Günay ziyarette bölgedeki çalışmalar ve yapılanlarla ilgili Şenlik ile istişarelerde bulundu. AK Parti Çayırova ilçe başkanı Servet Günay, Gebze SSK müdürü Hüseyin Şenlik'i makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette bölgedeki çalışmalar ve yapılanlarla ilgili Gebze SSK Müdürü Hüseyin Şenlik ile istişarelerde bulunan Günay, “Değerli müdürümüze misafirperverliği ve yakınlığı için teşekkür ederim” diyerek “Müdürümüzle karşılıklı görüşlerimizi sunarak istişarelerde bulunduk. Gebze SSK olarak son dönemdeki çalışmalarını dinledik. Faydalı ve verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Kendisi bizi güzel şekilde misafir etti sağ olsun. Gebze SSK bölgemize faydalı hizmetler yapıyor. Bizler de kendilerinin her zaman yanlarındayız, kendilerine başarılar diliyoruz” ifadesini kullandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdür Şenlik ise, “Sayın başkanımızla beraber fikir alışverişinde bulunduk, başkanımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ederim” dedi.
Başkan Günay, Şenlik'i ziyaret etti

Çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Çayırova ilçe başkanı Servet Günay, Gebze SSK Müdürü Hüseyin Şenlik'i makamında ziyaret etti. Günay ziyarette bölgedeki çalışmalar ve yapılanlarla ilgili Şenlik ile istişarelerde bulundu.

AK Parti Çayırova ilçe başkanı Servet Günay, Gebze SSK müdürü Hüseyin Şenlik'i makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette bölgedeki çalışmalar ve yapılanlarla ilgili Gebze SSK Müdürü Hüseyin Şenlik ile istişarelerde bulunan Günay, “Değerli müdürümüze misafirperverliği ve yakınlığı için teşekkür ederim” diyerek “Müdürümüzle karşılıklı görüşlerimizi sunarak istişarelerde bulunduk. Gebze SSK olarak son dönemdeki çalışmalarını dinledik. Faydalı ve verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Kendisi bizi güzel şekilde misafir etti sağ olsun. Gebze SSK bölgemize faydalı hizmetler yapıyor. Bizler de kendilerinin her zaman yanlarındayız, kendilerine başarılar diliyoruz” ifadesini kullandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdür Şenlik ise, “Sayın başkanımızla beraber fikir alışverişinde bulunduk, başkanımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.