19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Hürriyet, 25 bin kurban poşeti dağıttı!

Gebze 19.07.2021 - 14:49, Güncelleme: 19.07.2021 - 14:49
 

Başkan Hürriyet, 25 bin kurban poşeti dağıttı!

İzmit Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi Gebze Bölgesi genelinde vatandaşlara yönelik 25 bin kurban poşeti dağıttı.

İzmit Belediyesi, Kurban Bayramında olası çevre kirliliğini önlemek, kötü kokunun önüne geçmek ve vatandaşların kurbanlık etlerini muhafaza etmesi adına 25 bin adet kurban poşeti dağıttı. İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından dağıtımı gerçekleştirilen kurban poşetleri esnaf ve vatandaşı memnun etti. ÇEVRE KİRLİLİĞİNİN ÖNÜNE GEÇİLDİ İzmit Belediyesi Muhtar Hizmet Masası, muhtarlıklara ve CHP ilçe başkanlıklarına ilçelerde dağıtması için kurban poşeti göndererek oluşacak kirliliğin önüne geçti. Çevre dostu İzmit Belediyesi, yarın da kurban poşeti dağıtımına devam edecek.
İzmit Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi Gebze Bölgesi genelinde vatandaşlara yönelik 25 bin kurban poşeti dağıttı.

İzmit Belediyesi, Kurban Bayramında olası çevre kirliliğini önlemek, kötü kokunun önüne geçmek ve vatandaşların kurbanlık etlerini muhafaza etmesi adına 25 bin adet kurban poşeti dağıttı. İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından dağıtımı gerçekleştirilen kurban poşetleri esnaf ve vatandaşı memnun etti.

ÇEVRE KİRLİLİĞİNİN ÖNÜNE GEÇİLDİ

İzmit Belediyesi Muhtar Hizmet Masası, muhtarlıklara ve CHP ilçe başkanlıklarına ilçelerde dağıtması için kurban poşeti göndererek oluşacak kirliliğin önüne geçti. Çevre dostu İzmit Belediyesi, yarın da kurban poşeti dağıtımına devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.