Başkan Hürriyet, Kocaelispor Zaferini Tribünden İzledi!

Spor 09.11.2021 - 10:19, Güncelleme: 09.11.2021 - 10:19
 

Başkan Hürriyet, Kocaelispor Zaferini Tribünden İzledi!

Başkan Hürriyet, Kocaelispor Zaferini Tribünden İzledi!

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, her zaman destekçisi olduğu Körfez ekibinin Bursaspor karşısında 2-1 kazandığı mücadeleyi Kocaeli Stadyumu’nda değişmeyen yeri haline gelen maraton tribününden izledi. TARAFTARLAR İLE OMUZ OMUZA TAKİP ETTİ Spor Toto 1. Lig’deki 11. Haftada evinde Bursaspor’u konuk eden Kocaelispor, karşılaşmayı 2-1 kazanarak puanını 20’ye çıkarttı ve play-off hattındaki yerini korudu. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet de maçı her zaman olduğu gibi protokol tribünü yerine yeşil siyahlı taraftarlarla maratondan omuz omuza takip etti. Mücadeleyi soluksuz takip eden başkan Hürriyet, Körfez’in galibiyet sevincini tribünlerdeki binlerce yeşil siyahlı taraftarla birlikte yaşadı. 1 DAKİKA BİLE OTURMADI Körfez ekibinin 9. dakikada Dino Ndlovu ve 51. dakikada Benhur Keser’in ayağından gelen  gollerden sonra Kocaeli Stadyumu’nda adeta coşku patlaması yaşandı. Kocaelispor taraftarları da karşılaşma boyunca bir dakika bile oturmayarak kendileriyle birlikte tezahürat yapan başkan Hürriyet’e büyük sevgi gösterdi ve bolca fotoğraf çektirdi.
Başkan Hürriyet, Kocaelispor Zaferini Tribünden İzledi!

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, her zaman destekçisi olduğu Körfez ekibinin Bursaspor karşısında 2-1 kazandığı mücadeleyi Kocaeli Stadyumu’nda değişmeyen yeri haline gelen maraton tribününden izledi.

TARAFTARLAR İLE OMUZ OMUZA TAKİP ETTİ

Spor Toto 1. Lig’deki 11. Haftada evinde Bursaspor’u konuk eden Kocaelispor, karşılaşmayı 2-1 kazanarak puanını 20’ye çıkarttı ve play-off hattındaki yerini korudu. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet de maçı her zaman olduğu gibi protokol tribünü yerine yeşil siyahlı taraftarlarla maratondan omuz omuza takip etti. Mücadeleyi soluksuz takip eden başkan Hürriyet, Körfez’in galibiyet sevincini tribünlerdeki binlerce yeşil siyahlı taraftarla birlikte yaşadı.

1 DAKİKA BİLE OTURMADI

Körfez ekibinin 9. dakikada Dino Ndlovu ve 51. dakikada Benhur Keser’in ayağından gelen  gollerden sonra Kocaeli Stadyumu’nda adeta coşku patlaması yaşandı. Kocaelispor taraftarları da karşılaşma boyunca bir dakika bile oturmayarak kendileriyle birlikte tezahürat yapan başkan Hürriyet’e büyük sevgi gösterdi ve bolca fotoğraf çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.