Başkan Koyun Scout Ekibiyle Buluştu!

Spor 14.01.2022 - 15:32, Güncelleme: 14.01.2022 - 15:32
 

Başkan Koyun Scout Ekibiyle Buluştu!

Başkan Koyun Scout Ekibiyle Buluştu!

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, Körfez Brunga Tesisleri’nde Scout ekibiyle buluştu. Gerçekleştirdikleri çalışmalardan dolayı Necip Öztaş, Nihat Köksal, Bayram Oral ve Mustafa Akyüz’e teşekkür eden Engin Koyun şimdiye dek70’e yakın futbolcunun analizinin yapıldığını söyledi KOYUN: BU ÇALIŞMALAR YATIRIMLIK DİYEBİLECEĞİMİZ VE GELECEĞİMİZ İÇİN YAPILAN ÇALIŞMALARDIR Engin Koyun “Sezon başı kurmuş olduğumuz scout ekibi ile zaman zaman bir araya gelmeye çalışıyoruz. Ekibimiz Türkiye genelinde tüm illerde onlarca müsabaka ve oyuncu takip ederek güzel çalışmalar yapmışlar. Şu ana kadar farklı kulüplerden 70’e yakın oyuncuyu analiz etmişler. Sezon sonuna doğru bu sayı ciddi anlamda artacaktır. En son ortaya çıkacak listeyle birlikte kulübümüzün geleceği adına kararlar vererek, önerilen isimlerin kulübümüze katılımları konusunda çalışmalar yapacağız. Futbolcu seçip analiz ederken de uzun yıllar takımımıza hizmet edebilecek genç oyuncular üzerinde duruyoruz. Uzun yıllar kulübümüzün Scout ekibi eksikliği vardı. Necip Öztaş, Nihat Köksal, Bayram Oral ve Mustafa Akyüz hocalarımızdan oluşan ekibimiz yoğun çalışma içerisindeler. Hem A takımımıza yardımcı oluyorlar hem de rakiplerimizi analiz ediyorlar. Ekibimize teşekkür ediyorum. Scout çalışmalarımızın uzun yıllar takımımıza ciddi anlamda fayda sağlayacağını düşünüyorum ve destekliyorum. Bu çalışmalar yatırımlık diyebileceğimiz ve geleceğimiz için yapılan çalışmalardır” dedi.
Başkan Koyun Scout Ekibiyle Buluştu!

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, Körfez Brunga Tesisleri’nde Scout ekibiyle buluştu. Gerçekleştirdikleri çalışmalardan dolayı Necip Öztaş, Nihat Köksal, Bayram Oral ve Mustafa Akyüz’e teşekkür eden Engin Koyun şimdiye dek70’e yakın futbolcunun analizinin yapıldığını söyledi

KOYUN: BU ÇALIŞMALAR YATIRIMLIK DİYEBİLECEĞİMİZ VE GELECEĞİMİZ İÇİN YAPILAN ÇALIŞMALARDIR

Engin Koyun “Sezon başı kurmuş olduğumuz scout ekibi ile zaman zaman bir araya gelmeye çalışıyoruz. Ekibimiz Türkiye genelinde tüm illerde onlarca müsabaka ve oyuncu takip ederek güzel çalışmalar yapmışlar. Şu ana kadar farklı kulüplerden 70’e yakın oyuncuyu analiz etmişler. Sezon sonuna doğru bu sayı ciddi anlamda artacaktır. En son ortaya çıkacak listeyle birlikte kulübümüzün geleceği adına kararlar vererek, önerilen isimlerin kulübümüze katılımları konusunda çalışmalar yapacağız. Futbolcu seçip analiz ederken de uzun yıllar takımımıza hizmet edebilecek genç oyuncular üzerinde duruyoruz. Uzun yıllar kulübümüzün Scout ekibi eksikliği vardı. Necip Öztaş, Nihat Köksal, Bayram Oral ve Mustafa Akyüz hocalarımızdan oluşan ekibimiz yoğun çalışma içerisindeler. Hem A takımımıza yardımcı oluyorlar hem de rakiplerimizi analiz ediyorlar. Ekibimize teşekkür ediyorum. Scout çalışmalarımızın uzun yıllar takımımıza ciddi anlamda fayda sağlayacağını düşünüyorum ve destekliyorum. Bu çalışmalar yatırımlık diyebileceğimiz ve geleceğimiz için yapılan çalışmalardır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.