GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Başkan Kural köy muhtarlarına gitti!

Siyaset 20.06.2021 - 16:46, Güncelleme: 20.06.2021 - 16:46
 

Başkan Kural köy muhtarlarına gitti!

MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, İl Başkanlığı’nın düzenlediği 120x120 saha programları kapsamında Kadıllı, Ovacık ve Mudarlı Köyü sakinlerini ziyaret etti.

MHP Kocaeli İl Başkanlığı’nın tertiplediği 120x120 Gebze Köyler saha programları kapsamda Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural Gebze’nin köylerine gitti. Kural’a ziyaretlerinde İl Başkan yardımcıları, ilçe yönetimi ve MHP mahalle başkanları eşlik etti. İlk olarak Kadıllı Köyü Muhtarı Mustafa Yılmaz’a giden Kural ve beraberindekiler ardından Kadıllı Köyü sakinlerine giderek hem çalışmalarını anlattı hem de vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi. Ardından Ovacık Köyü Muhtarı Ziya Güler ve köy sakinlerine giden MHP heyetinin son durağı ise Mudarlı Köyü oldu. Mudarlı Köyü Muhtarı Selami Köşe ve köy sakinleri ile buluşan MHP Gebze heyeti burada da hem çalışmalarını anlattı hem de vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi. MUHTARLARI DİNLEDİLER Ziyarette Kadıllı, Ovacık ve Mudarlı sakinlerine İl Başkanı Aydın Ünlü’nün selamlarını ileten Başkan Kural ve ekibi muhtarların istek, öneri ve sıkıntılarını dinleyerek çözüm noktalarında karşılıklı görüş ve fikir alışverişinde bulundu. Başkan Kural “Muhtarlarımız ve köylerimiz bizler için değerli çalışmalarımız bundan böyle de devam edecek” açıklamasını yaptı.
MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, İl Başkanlığı’nın düzenlediği 120x120 saha programları kapsamında Kadıllı, Ovacık ve Mudarlı Köyü sakinlerini ziyaret etti.

MHP Kocaeli İl Başkanlığı’nın tertiplediği 120x120 Gebze Köyler saha programları kapsamda Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural Gebze’nin köylerine gitti. Kural’a ziyaretlerinde İl Başkan yardımcıları, ilçe yönetimi ve MHP mahalle başkanları eşlik etti. İlk olarak Kadıllı Köyü Muhtarı Mustafa Yılmaz’a giden Kural ve beraberindekiler ardından Kadıllı Köyü sakinlerine giderek hem çalışmalarını anlattı hem de vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi. Ardından Ovacık Köyü Muhtarı Ziya Güler ve köy sakinlerine giden MHP heyetinin son durağı ise Mudarlı Köyü oldu. Mudarlı Köyü Muhtarı Selami Köşe ve köy sakinleri ile buluşan MHP Gebze heyeti burada da hem çalışmalarını anlattı hem de vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi.

MUHTARLARI DİNLEDİLER

Ziyarette Kadıllı, Ovacık ve Mudarlı sakinlerine İl Başkanı Aydın Ünlü’nün selamlarını ileten Başkan Kural ve ekibi muhtarların istek, öneri ve sıkıntılarını dinleyerek çözüm noktalarında karşılıklı görüş ve fikir alışverişinde bulundu. Başkan Kural “Muhtarlarımız ve köylerimiz bizler için değerli çalışmalarımız bundan böyle de devam edecek” açıklamasını yaptı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.