Başkan Şayir, Orduluları ağırladı!

Dilovası 30.12.2020 - 10:26, Güncelleme: 30.12.2020 - 16:23
 

Başkan Şayir, Orduluları ağırladı!

Kocaeli Ordulular Federasyon Başkanı Celalettin Yaylak ve yönetimi Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’i ziyaret etti.

Kocaeli Ordulular Federasyon Başkanı Celalettin Yaylak ve yönetimi Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’i ziyaret etti. Kocaeli Ordulular Federasyon Başkanı Celalettin Yaylak ve yönetimi Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e konuk oldu. Ziyarette Başkan Şayir’e çalışmalarını ve planlarını anlatan Başkan Yaylak ve ekibi yapılacak çalışmalar konusunda da fikir alışverişinde bulundu. Ziyarette derneğin faaliyetleri ve geleceğe dönük projeleri hakkında bilgi alan Başkan Şayir, gençlik ve kadın hizmetlerine dönük atılım yapılmasının önemine vurgu yaparak, “Dernekler çatısı altında yapılan toplumsal yardımlaşma ve dayanışma geleneği toplumumuzda önemli bir boşluğu doldurmakta ve toplumsal barışa büyük katkı sağlamaktadır. Yaptıkları çalışmalarla her hemşeri derneğimiz toplumsal ve sosyal hayatımızın artık ayrılmaz bir parçası haline geldi.” ORDULULARDAN DESTEK TALEBİ Biz de yerel yönetimler olarak kentimizde faaliyet gösteren tüm derneklerimize destek olmaya, birlik ve beraberlik içerisinde Dilova’mıza ve ilçemizde yaşayan her bir hemşerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Hoş sohbetleri ve ziyaretleri için kıymetli dernek başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyor derneğimize çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi. Kocaeli Ordulular Federasyon Başkanı Celalettin Yaylak ise, Başkan Şayir’e çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Yaylak, “Sosyal konularda derneklerin faaliyet göstermesi için desteğe ihtiyaçları olduğunu vurgulayarak, Dilovası’nda yaşayan Ordululara ve hemşeri derneklerine destek olunması konusunda talepte bulundu.  
Kocaeli Ordulular Federasyon Başkanı Celalettin Yaylak ve yönetimi Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’i ziyaret etti.

Kocaeli Ordulular Federasyon Başkanı Celalettin Yaylak ve yönetimi Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’i ziyaret etti.

Kocaeli Ordulular Federasyon Başkanı Celalettin Yaylak ve yönetimi Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e konuk oldu. Ziyarette Başkan Şayir’e çalışmalarını ve planlarını anlatan Başkan Yaylak ve ekibi yapılacak çalışmalar konusunda da fikir alışverişinde bulundu. Ziyarette derneğin faaliyetleri ve geleceğe dönük projeleri hakkında bilgi alan Başkan Şayir, gençlik ve kadın hizmetlerine dönük atılım yapılmasının önemine vurgu yaparak, “Dernekler çatısı altında yapılan toplumsal yardımlaşma ve dayanışma geleneği toplumumuzda önemli bir boşluğu doldurmakta ve toplumsal barışa büyük katkı sağlamaktadır. Yaptıkları çalışmalarla her hemşeri derneğimiz toplumsal ve sosyal hayatımızın artık ayrılmaz bir parçası haline geldi.”

ORDULULARDAN DESTEK TALEBİ

Biz de yerel yönetimler olarak kentimizde faaliyet gösteren tüm derneklerimize destek olmaya, birlik ve beraberlik içerisinde Dilova’mıza ve ilçemizde yaşayan her bir hemşerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Hoş sohbetleri ve ziyaretleri için kıymetli dernek başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyor derneğimize çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi. Kocaeli Ordulular Federasyon Başkanı Celalettin Yaylak ise, Başkan Şayir’e çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Yaylak, “Sosyal konularda derneklerin faaliyet göstermesi için desteğe ihtiyaçları olduğunu vurgulayarak, Dilovası’nda yaşayan Ordululara ve hemşeri derneklerine destek olunması konusunda talepte bulundu.

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.