19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Şayir, Şampiyon Sporcuyu Ağırladı

Dilovası 13.05.2022 - 11:58, Güncelleme: 13.05.2022 - 11:58
 

Başkan Şayir, Şampiyon Sporcuyu Ağırladı

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir; Kırşehir’de yapılan Yıldızlar Serbest Güreş Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olan Cihan Coşkun’u makamında ağırladı.

Başkan Şayir; Kırşehir’de gerçekleştirilen  Yıldızlar serbest Güreş Türkiye Şampiyonası 85 kiloda birinci olan Güreşçi Cihan Coşkun’u ve askere gidecek olan antrenörü İbrahim Sabuncu ile makamında bir araya geldi. Dilovası Gençlik Spor kulübü sporcusu Cihan Coşkun’u Kırşehir’de kazandığı başarı nedeniyle kutlayan Başkan Şayir, "Gençlerimiz, her alanda bizleri gururlandırıyor. Yıldızlar Serbest Güreş Türkiye şampiyonu sporcumuzu canı yürekten kutluyorum. 85 kiloda şampiyon olan Cihan Coşkun ve Askere gidecek olan antrenörü İbrahim Sabuncu kardeşime nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Allah'ın izni ile ilçemize daha çok şampiyonluklar  getirecekler. Kendilerini tüm imkanlarımız ile sonuna kadar desteklemeye devam edeceğiz" dedi.
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir; Kırşehir’de yapılan Yıldızlar Serbest Güreş Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olan Cihan Coşkun’u makamında ağırladı.

Başkan Şayir; Kırşehir’de gerçekleştirilen  Yıldızlar serbest Güreş Türkiye Şampiyonası 85 kiloda birinci olan Güreşçi Cihan Coşkun’u ve askere gidecek olan antrenörü İbrahim Sabuncu ile makamında bir araya geldi.

Dilovası Gençlik Spor kulübü sporcusu Cihan Coşkun’u Kırşehir’de kazandığı başarı nedeniyle kutlayan Başkan Şayir, "Gençlerimiz, her alanda bizleri gururlandırıyor. Yıldızlar Serbest Güreş Türkiye şampiyonu sporcumuzu canı yürekten kutluyorum. 85 kiloda şampiyon olan Cihan Coşkun ve Askere gidecek olan antrenörü İbrahim Sabuncu kardeşime nazik ziyaretleri için teşekkür ederim.

Allah'ın izni ile ilçemize daha çok şampiyonluklar  getirecekler. Kendilerini tüm imkanlarımız ile sonuna kadar desteklemeye devam edeceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.