Başkan Şayir’den hayata hoş geldin hediyesi!

Dilovası 14.06.2021 - 13:16, Güncelleme: 14.06.2021 - 13:16
 

Başkan Şayir’den hayata hoş geldin hediyesi!

Başkan Şayir’den hayata hoş geldin hediyesi!

Dilovası Belediyesi tarafından doğum yapan her anneye maddi ve manevi destek sağlamak adına “Dilovası'nın gözbebekleri sevgi ile büyüyor” projesi başlatıldı. Proje kapsamında, doğum yapan anneler ziyaret edilirken, ailelere dünyaya gelen evlatları için bebek seti hediye ediliyor. Dilovası Belediyesi Aile Danışmanlık Merkezi ekipleri, sosyal sorumluluk kapsamında ilçede yeni doğan bebeklere yönelik ziyaretlerine devam ediyor. Bu ziyaretler sırasında yeni bebek heyecanı yaşayan aileye Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in selamları iletilirken, minik üyeye ise bebek seti hediye ediliyor. SEVGİYLE BÜYÜTECEĞİZ Sosyal devlet anlayışı gereği, bebek sahibi olan ailelerin yanında olmaya özen gösterdiklerini belirten Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Belediye bünyemizde kurmuş olduğumuz Aile Danışmanlık Merkezi ile ilçemizde ki ailelerin birçok yarasına merhem olmaya gayret ediyoruz. Aile Danışmanlık Merkezimizde görevli arkadaşlarımız ile “Dilovası'nın gözbebekleri sevgi ile büyüyor” projesi kapsamında ilçemizde ikamet eden vatandaşlarımıza, yeni doğan aile fertlerini tebrik için hediyelerimizle ziyarete gidiyor ve "Hoş geldin bebek" diyoruz. Doğum yapan anne ve yeni doğan bebek için ilk aşamada ihtiyaç duyulabilecek ürünlerin bulunduğu paketlerimizi, ailelere hediye ediyoruz. İçinde bebekler için bakım, giyim ve temizlik ürünlerinin yer aldığı hediye setiyle bir nebze de olsa mutlu günlerinde onların ihtiyaçlarına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da ilçemizde yeni doğan çocuklarımızın ve ailelerinin yanında olmaya devam edeceğiz. Dilovası’nın çocuklarını sevgiyle büyüteceğiz” dedi.
Başkan Şayir’den hayata hoş geldin hediyesi!

Dilovası Belediyesi tarafından doğum yapan her anneye maddi ve manevi destek sağlamak adına “Dilovası'nın gözbebekleri sevgi ile büyüyor” projesi başlatıldı. Proje kapsamında, doğum yapan anneler ziyaret edilirken, ailelere dünyaya gelen evlatları için bebek seti hediye ediliyor.

Dilovası Belediyesi Aile Danışmanlık Merkezi ekipleri, sosyal sorumluluk kapsamında ilçede yeni doğan bebeklere yönelik ziyaretlerine devam ediyor. Bu ziyaretler sırasında yeni bebek heyecanı yaşayan aileye Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in selamları iletilirken, minik üyeye ise bebek seti hediye ediliyor.

SEVGİYLE BÜYÜTECEĞİZ

Sosyal devlet anlayışı gereği, bebek sahibi olan ailelerin yanında olmaya özen gösterdiklerini belirten Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Belediye bünyemizde kurmuş olduğumuz Aile Danışmanlık Merkezi ile ilçemizde ki ailelerin birçok yarasına merhem olmaya gayret ediyoruz. Aile Danışmanlık Merkezimizde görevli arkadaşlarımız ile “Dilovası'nın gözbebekleri sevgi ile büyüyor” projesi kapsamında ilçemizde ikamet eden vatandaşlarımıza, yeni doğan aile fertlerini tebrik için hediyelerimizle ziyarete gidiyor ve "Hoş geldin bebek" diyoruz. Doğum yapan anne ve yeni doğan bebek için ilk aşamada ihtiyaç duyulabilecek ürünlerin bulunduğu paketlerimizi, ailelere hediye ediyoruz. İçinde bebekler için bakım, giyim ve temizlik ürünlerinin yer aldığı hediye setiyle bir nebze de olsa mutlu günlerinde onların ihtiyaçlarına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da ilçemizde yeni doğan çocuklarımızın ve ailelerinin yanında olmaya devam edeceğiz. Dilovası’nın çocuklarını sevgiyle büyüteceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.