19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Söğüt: "Büyük oranda çalışmalarımızı tamamladık

Kocaeli 09.05.2022 - 11:23, Güncelleme: 09.05.2022 - 11:23
 

Başkan Söğüt: "Büyük oranda çalışmalarımızı tamamladık

Başkan Söğüt: "Büyük oranda çalışmalarımızı tamamladık

Çamlıtepe Mahallesi'ndeki üstyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, "Güney, Fatih, Barbaros ve Çamlıtepe mahallelerimizde büyük oranda çalışmalarımızı tamamladık. Kirazlıyalı ve Hacı Osman Mahallesi’nde ekipler çalışma yürütüyor. Çamlıtepe Mahallemizde şimdi kaldırımları güzelleştiriyoruz" dedi. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Çamlıtepe Mahallesi’nde altyapı sonrası devam eden üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Altyapı sonrasında asfalt serimi tamamlanan cadde ve sokaklardaki kaldırım ve parke yenileme çalışmalarını inceleyen Başkan Şener Söğüt, vatandaşlarla da sohbet etti. Altyapı çalışmalarının zor ve zahmetli olduğunu belirten Söğüt, "İSU ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz yoğun çaba ve gayret gösterdi. Bizler de kendi ekiplerimizle destek verdik. Zaman zaman da gerek hava şartları gerekse diğer koşullardan duraksamalar oldu. Güney, Fatih, Barbaros ve Çamlıtepe mahallelerimizde büyük oranda çalışmalarımızı tamamladık. Kirazlıyalı ve Hacı Osman Mahallesi’nde ekipler çalışma yürütüyor. Çamlıtepe Mahallemizde şimdi kaldırımları güzelleştiriyoruz. Zor ve zahmetli oldu ama Körfez’in geleceği için de bunu yapmamız gerekiyordu" dedi.
Başkan Söğüt: "Büyük oranda çalışmalarımızı tamamladık

Çamlıtepe Mahallesi'ndeki üstyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, "Güney, Fatih, Barbaros ve Çamlıtepe mahallelerimizde büyük oranda çalışmalarımızı tamamladık. Kirazlıyalı ve Hacı Osman Mahallesi’nde ekipler çalışma yürütüyor. Çamlıtepe Mahallemizde şimdi kaldırımları güzelleştiriyoruz" dedi.
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Çamlıtepe Mahallesi’nde altyapı sonrası devam eden üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Altyapı sonrasında asfalt serimi tamamlanan cadde ve sokaklardaki kaldırım ve parke yenileme çalışmalarını inceleyen Başkan Şener Söğüt, vatandaşlarla da sohbet etti. Altyapı çalışmalarının zor ve zahmetli olduğunu belirten Söğüt, "İSU ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz yoğun çaba ve gayret gösterdi. Bizler de kendi ekiplerimizle destek verdik. Zaman zaman da gerek hava şartları gerekse diğer koşullardan duraksamalar oldu. Güney, Fatih, Barbaros ve Çamlıtepe mahallelerimizde büyük oranda çalışmalarımızı tamamladık. Kirazlıyalı ve Hacı Osman Mahallesi’nde ekipler çalışma yürütüyor. Çamlıtepe Mahallemizde şimdi kaldırımları güzelleştiriyoruz. Zor ve zahmetli oldu ama Körfez’in geleceği için de bunu yapmamız gerekiyordu" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.