Başkan Söğüt : Sporda Gelişmenin İlk Adımı Amatör Spor Takımlarıdır!

Spor 11.01.2022 - 11:12, Güncelleme: 11.01.2022 - 11:12
 

Başkan Söğüt : Sporda Gelişmenin İlk Adımı Amatör Spor Takımlarıdır!

Başkan Söğüt : Sporda Gelişmenin İlk Adımı Amatör Spor Takımlarıdır!

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, ilimizin iki değerli spor kulübü Esenspor ve Yeniyalı Barbarosspor’un antrenmanlarını ziyarette bulundu. Sporcularla sohbet gerçekleştiren Başkan Söğüt, oynanacak müsabakalarda başarılar diledi. ANTRENMANI TAKİP EDEN İSİMLER ŞU ŞEKİLDE Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, temsilcilerimiz Esenspor ve Yeniyalı Barbarosspor’un antrenmanlarını ziyaret etti. Esentepe Stadı’nda çalışmalarına devam eden kulüplerin antrenmanını ziyaret eden Söğüt’le beraber Başkan Yardımcısı Faruk Denli ve Osman Yurt, meclis üyeleri Kadir Alçık ve Doğan Orak, ile Gençlik ve Spor Müdürü Ali Osman Yıldırım da yer aldı. HER YIL SPOR KULÜPLERİMİZE DESTEKLERİMİZİ SUNUYORUZ “Sporda gelişmenin ilk adımı amatör spor takımlarıdır” diyen Başkan Şener Söğüt, “Bizler de bu doğrultuda her yıl amatör spor kulüplerimize desteklerimizi sunuyoruz. Altyapıdan başlayarak sporun ve sporcunun her branşına destek veren, katkı sunan anlayıştan vazgeçmeyerek spor kenti Körfez’de her zaman kulüplerimizin yanında olacağız” dedi. Esentepe Stadı’nda yapılan ziyarette öncelikle Yeniyalı Barbarosspor’un antrenmanını takip eden Başkan Söğüt, teknik heyet ve yöneticilerle buluştu ve hakkında bilgi aldı. Daha sonra da aynı sahada antrenman yapan Esensporlu sporcularla bir araya gelen Başkan Söğüt, iki takımada başarılar dileyerek tatlı ikram etti.
Başkan Söğüt : Sporda Gelişmenin İlk Adımı Amatör Spor Takımlarıdır!

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, ilimizin iki değerli spor kulübü Esenspor ve Yeniyalı Barbarosspor’un antrenmanlarını ziyarette bulundu. Sporcularla sohbet gerçekleştiren Başkan Söğüt, oynanacak müsabakalarda başarılar diledi.

ANTRENMANI TAKİP EDEN İSİMLER ŞU ŞEKİLDE

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, temsilcilerimiz Esenspor ve Yeniyalı Barbarosspor’un antrenmanlarını ziyaret etti. Esentepe Stadı’nda çalışmalarına devam eden kulüplerin antrenmanını ziyaret eden Söğüt’le beraber Başkan Yardımcısı Faruk Denli ve Osman Yurt, meclis üyeleri Kadir Alçık ve Doğan Orak, ile Gençlik ve Spor Müdürü Ali Osman Yıldırım da yer aldı.

HER YIL SPOR KULÜPLERİMİZE DESTEKLERİMİZİ SUNUYORUZ

“Sporda gelişmenin ilk adımı amatör spor takımlarıdır” diyen Başkan Şener Söğüt, “Bizler de bu doğrultuda her yıl amatör spor kulüplerimize desteklerimizi sunuyoruz. Altyapıdan başlayarak sporun ve sporcunun her branşına destek veren, katkı sunan anlayıştan vazgeçmeyerek spor kenti Körfez’de her zaman kulüplerimizin yanında olacağız” dedi. Esentepe Stadı’nda yapılan ziyarette öncelikle Yeniyalı Barbarosspor’un antrenmanını takip eden Başkan Söğüt, teknik heyet ve yöneticilerle buluştu ve hakkında bilgi aldı. Daha sonra da aynı sahada antrenman yapan Esensporlu sporcularla bir araya gelen Başkan Söğüt, iki takımada başarılar dileyerek tatlı ikram etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.