Başkan Soyluçiçek'ten İlçe Örgütüne Teşekkür

Çayırova 24.05.2022 - 11:51, Güncelleme: 24.05.2022 - 11:51
 

Başkan Soyluçiçek'ten İlçe Örgütüne Teşekkür

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, 'Milletin Sesi' mitingine yoğun katılım gösteren parti örgütüne teşekkür etti.

Yargıtay'ın CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkındaki cezaları onama kararının ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Bursa'da yapılması planlanan mitingi İstanbul'a taşımıştı. Geçtiğimiz gün Maltepe Miting Alanı'nda gerçekleştirilen 'Milletin Sesi' mitingine 600 binden fazla yurttaş katılmıştı. ÇAYIROVA'DAN MALTEPE'YE YAĞMUR GİBİ YAĞDILAR İstanbul dışından da mitinge binlerce insan akın etmişti. Kocaeli'nin Çayırova ilçesinden mitinge katılım ise dikkate değerdi. CHP Çayırova İlçe Örgütü, Maltepe'deki mitinge tam 24 otobüs ve 50 küçük araçla adeta yağmur oldu yağdı. Büyük bir kafileyle İstanbul'a giden partililere ve yurttaşlara CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek teşekkür etmeyi ihmal etmedi. "BU, GELMEKTE OLANIN GERÇEK ANLAMDA GELİYOR OLMASIDIR" Başkan Soyluçiçek yaptığı açıklamada şöyle dedi: "Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun çağrısıyla Milletin Sesi, Maltepe'den yükseldi. 20 yıllık AKP iktidarından bıkan, AKP'nin yolsuzlukları, liyakatsizlikleri, torpilleri, insanları açlık ve sefalete mahkum eden icraatlarından yılan yurttaşlarımız akın akın İstanbul'a kendi sesini haykırmaya gitti. Milletin Sesi için, Çayırova'dan da büyük bir katılım vardı. Ülkemizin dört bir yanındaki vatandaşların çektiği acıları, yaşadıkları bunalımı, özgürlükten yoksun bırakılma girişimlerini Çayırovalı vatandaşlarımız da en derinden yaşadığı için, o ses Maltepe'ye taşındı. 24 otobüs ve 50 araçla ilçemizden Maltepe'ye insanlar akın etti. Bu, artık iktidarın ete kemiğe büründüğü anlamına gelmektedir. Gelmekte olanın gerçek anlamda geliyor olmasıdır. O nedenle teşekkürler Çayırova, teşekkürler Türkiye"
CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, 'Milletin Sesi' mitingine yoğun katılım gösteren parti örgütüne teşekkür etti.

Yargıtay'ın CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkındaki cezaları onama kararının ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Bursa'da yapılması planlanan mitingi İstanbul'a taşımıştı. Geçtiğimiz gün Maltepe Miting Alanı'nda gerçekleştirilen 'Milletin Sesi' mitingine 600 binden fazla yurttaş katılmıştı.

ÇAYIROVA'DAN MALTEPE'YE YAĞMUR GİBİ YAĞDILAR

İstanbul dışından da mitinge binlerce insan akın etmişti. Kocaeli'nin Çayırova ilçesinden mitinge katılım ise dikkate değerdi. CHP Çayırova İlçe Örgütü, Maltepe'deki mitinge tam 24 otobüs ve 50 küçük araçla adeta yağmur oldu yağdı. Büyük bir kafileyle İstanbul'a giden partililere ve yurttaşlara CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

"BU, GELMEKTE OLANIN GERÇEK ANLAMDA GELİYOR OLMASIDIR"

Başkan Soyluçiçek yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun çağrısıyla Milletin Sesi, Maltepe'den yükseldi. 20 yıllık AKP iktidarından bıkan, AKP'nin yolsuzlukları, liyakatsizlikleri, torpilleri, insanları açlık ve sefalete mahkum eden icraatlarından yılan yurttaşlarımız akın akın İstanbul'a kendi sesini haykırmaya gitti. Milletin Sesi için, Çayırova'dan da büyük bir katılım vardı. Ülkemizin dört bir yanındaki vatandaşların çektiği acıları, yaşadıkları bunalımı, özgürlükten yoksun bırakılma girişimlerini Çayırovalı vatandaşlarımız da en derinden yaşadığı için, o ses Maltepe'ye taşındı. 24 otobüs ve 50 araçla ilçemizden Maltepe'ye insanlar akın etti. Bu, artık iktidarın ete kemiğe büründüğü anlamına gelmektedir. Gelmekte olanın gerçek anlamda geliyor olmasıdır. O nedenle teşekkürler Çayırova, teşekkürler Türkiye"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.