Başkan Türel, kongreye davet etti

Siyaset 23.06.2021 - 10:17, Güncelleme: 23.06.2021 - 10:17
 

Başkan Türel, kongreye davet etti

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı’nın haftalık olağan toplantısı gerçekleşti. Toplantıda yerel ve ulusal birçok konuya dair istişarelerde bulunulurken partililer 24 Haziran’da gerçekleşecek olan işçi kongresine de davet edildi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı’nın haftalık olağan toplantısı İlçe Başkanı Mustafa Türel başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda yerel ve ulusal gündeme dair birçok konu istişare edilirken 24 Haziran Perşembe günü online olarak gerçekleşecek olan işçi kongresi üzerine de istişare edildi. Toplantıda sorunları ve çözümleri konuşmak için gerçekleştirilen işçi kongresine Gebzelileri davet etme konusunda partilileri uyaran İlçe Başkanı Mustafa Türel, kongrenin önemine değindi. “EKONOMİK TABLO DÜZELECEK” Toplantıda konuşan Başkan Türel; “Genel Başkanımızın katılımlarıyla 24 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00'de zoom programı üzerinden gerçekleştirilecek olan işçi kongremize tüm Gebzeli işçilerimizi davet ediyorum. Katılım sağlamak isteyen işçilerimiz bizlere 0541 141 41 82 iletişim numaramızdan ulaşabilir. Birlikte daha güzel işler daha güzel günlere imza atacağız. Saadet yolunda bir arada olmaya, birlikte yol yürümeye devam ediyoruz. İnşallah Saadet Partisi iktidarında ülkemizde ekonomik tablo düzelecek. İşsizlik kalmayacak, gençler yaşamlarından memnun olacak” dedi.
Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı’nın haftalık olağan toplantısı gerçekleşti. Toplantıda yerel ve ulusal birçok konuya dair istişarelerde bulunulurken partililer 24 Haziran’da gerçekleşecek olan işçi kongresine de davet edildi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı’nın haftalık olağan toplantısı İlçe Başkanı Mustafa Türel başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda yerel ve ulusal gündeme dair birçok konu istişare edilirken 24 Haziran Perşembe günü online olarak gerçekleşecek olan işçi kongresi üzerine de istişare edildi. Toplantıda sorunları ve çözümleri konuşmak için gerçekleştirilen işçi kongresine Gebzelileri davet etme konusunda partilileri uyaran İlçe Başkanı Mustafa Türel, kongrenin önemine değindi.

“EKONOMİK TABLO DÜZELECEK”

Toplantıda konuşan Başkan Türel; “Genel Başkanımızın katılımlarıyla 24 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00'de zoom programı üzerinden gerçekleştirilecek olan işçi kongremize tüm Gebzeli işçilerimizi davet ediyorum. Katılım sağlamak isteyen işçilerimiz bizlere 0541 141 41 82 iletişim numaramızdan ulaşabilir. Birlikte daha güzel işler daha güzel günlere imza atacağız. Saadet yolunda bir arada olmaya, birlikte yol yürümeye devam ediyoruz. İnşallah Saadet Partisi iktidarında ülkemizde ekonomik tablo düzelecek. İşsizlik kalmayacak, gençler yaşamlarından memnun olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.