19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Yıldırım’dan 30 Ağustos mesajı

Gebze 29.08.2021 - 11:59, Güncelleme: 29.08.2021 - 12:41
 

Başkan Yıldırım’dan 30 Ağustos mesajı

Başkan Yıldırım’dan 30 Ağustos mesajı

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajında şanlı tarihimizin her sürecinin büyük kahramanlıklarla dolu olduğuna vurgu yapan Başkan Yıldırım, “30 Ağustos, çağ açıp çağ kapatan şanlı ecdada yakışır vaziyette, esarete ve zulme boyun eğmeyen yiğitlerin prangaları tanımadığı ve göğsünü gere gere özgürlük mücadelesi verdiği şanlı mücadelemizdir” dedi. ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN Başkan Yıldırım açıklamasının devamında, “30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99’uncu yılına ulaşmış olmanın övüncüyle; Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu zaferi aziz milletimize armağan eden istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, bu toprakları bize vatan yapan ve vatan kalması için canından vazgeçen tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.
Başkan Yıldırım’dan 30 Ağustos mesajı

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajında şanlı tarihimizin her sürecinin büyük kahramanlıklarla dolu olduğuna vurgu yapan Başkan Yıldırım, “30 Ağustos, çağ açıp çağ kapatan şanlı ecdada yakışır vaziyette, esarete ve zulme boyun eğmeyen yiğitlerin prangaları tanımadığı ve göğsünü gere gere özgürlük mücadelesi verdiği şanlı mücadelemizdir” dedi.

ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Başkan Yıldırım açıklamasının devamında, “30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99’uncu yılına ulaşmış olmanın övüncüyle; Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu zaferi aziz milletimize armağan eden istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, bu toprakları bize vatan yapan ve vatan kalması için canından vazgeçen tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.