19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Başkanım Kadromuz Hazır Bekliyoruz!”

Spor 04.11.2021 - 10:25, Güncelleme: 04.11.2021 - 10:25
 

“Başkanım Kadromuz Hazır Bekliyoruz!”

“Başkanım Kadromuz Hazır Bekliyoruz!”

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, gençlerin sosyal medya üzerinden yaptığı “Başkanım kadromuz hazır, bekliyoruz” çağrısına kayıtsız kalmadı. GENÇ ZİHİNLERE DEĞER VERİYOR Projelerinde daima çocuklara ve gençlere öncelik veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu fikirlerini yer aldığı tüm platformlarda net bir şekilde ifade ediyor. İlçe genelinde gençler adına birden fazla değerli projeyi hayata geçiren Başkan Aygün, sık sık gençlerle bir araya gelerek onların düşüncelerini almaya özen gösteriyor. Başkan Aygün, bu kapsamda  talep ve önerilerini iletebilecekleri bir whatsapp grubu kuran  gençlerle sosyal medya platformları üzerinden görüşerek hem projelerini paylaşıyor hem de onların taleplerini dinliyor. 41 NUMARALI FORMAM İLE GELİYORUM Başkan Aygün, whatsapp grupları aracılığı ile sık sık görüştüğü gençlerle bu defa halı saha müsabakasında buluştu. Gençlerin sosyal medya üzerinden yaptığı “Başkanım kadromuz hazır, bekliyoruz” çağrısını yanıtsız bırakmayan Başkan Aygün “Gençler 41 numaralı formam ile geliyorum” cevabını yazdıktan bir süre sonra Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar ile birlikte Yenikent Halı Saha Tesisleri’ne gitti. Burada gençlerle halı saha karşılaşması gerçekleştiren Başkan Aygün, müsabaka bitimi  yaptığı paylaşımda “Fair Play ruhuna uygun centilmence geçen karşılaşmada kazanan elbette dostluk oldu” cümlelerine yer verdi.
“Başkanım Kadromuz Hazır Bekliyoruz!”

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, gençlerin sosyal medya üzerinden yaptığı “Başkanım kadromuz hazır, bekliyoruz” çağrısına kayıtsız kalmadı.

GENÇ ZİHİNLERE DEĞER VERİYOR

Projelerinde daima çocuklara ve gençlere öncelik veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu fikirlerini yer aldığı tüm platformlarda net bir şekilde ifade ediyor. İlçe genelinde gençler adına birden fazla değerli projeyi hayata geçiren Başkan Aygün, sık sık gençlerle bir araya gelerek onların düşüncelerini almaya özen gösteriyor. Başkan Aygün, bu kapsamda  talep ve önerilerini iletebilecekleri bir whatsapp grubu kuran  gençlerle sosyal medya platformları üzerinden görüşerek hem projelerini paylaşıyor hem de onların taleplerini dinliyor.

41 NUMARALI FORMAM İLE GELİYORUM

Başkan Aygün, whatsapp grupları aracılığı ile sık sık görüştüğü gençlerle bu defa halı saha müsabakasında buluştu. Gençlerin sosyal medya üzerinden yaptığı “Başkanım kadromuz hazır, bekliyoruz” çağrısını yanıtsız bırakmayan Başkan Aygün “Gençler 41 numaralı formam ile geliyorum” cevabını yazdıktan bir süre sonra Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar ile birlikte Yenikent Halı Saha Tesisleri’ne gitti. Burada gençlerle halı saha karşılaşması gerçekleştiren Başkan Aygün, müsabaka bitimi  yaptığı paylaşımda “Fair Play ruhuna uygun centilmence geçen karşılaşmada kazanan elbette dostluk oldu” cümlelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.