Başkanlarımızdan Milli Takıma destek

Spor 18.06.2021 - 10:40, Güncelleme: 18.06.2021 - 10:40
 

Başkanlarımızdan Milli Takıma destek

A Milli Futbol Takımızın Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) macerası Bakü’de devam ederken destek mesajları Türkiye’nin her noktasından kardeş ülkemiz Azerbaycan’a ulaşmaya devam ediyor.

BAŞKANLARDAN ORTAK MESAJ Elbette her mesajın duygusu galibiyet ve başarı içermekte fakat bu sefer mesajlar bölgemizde başkanlık yapan isimlerden gelmesi oldukça anlamlı. Beyaz bir afiş üzerine tasarlanan çalışmada Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’in görselleri ile birlikte “MİLLİ TAKIMIMIZA AVRUPA ŞAMPİYONASI’NDA BAŞARILAR DİLERİM” mesajı yer aldı. NAİL ÇİLER BAKÜ’YE DE GELDİ Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler destek mesajının yanında A Milli Futbol Takımımızı Bakü’de de yalnız bırakmadı. Aynı zamanda Demirören Haber Ajansı bölgemiz Foto Muhabiri Mesut Işık ile birlikte bir hatıra fotoğrafı çektirdi
A Milli Futbol Takımızın Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) macerası Bakü’de devam ederken destek mesajları Türkiye’nin her noktasından kardeş ülkemiz Azerbaycan’a ulaşmaya devam ediyor.

BAŞKANLARDAN ORTAK MESAJ

Elbette her mesajın duygusu galibiyet ve başarı içermekte fakat bu sefer mesajlar bölgemizde başkanlık yapan isimlerden gelmesi oldukça anlamlı. Beyaz bir afiş üzerine tasarlanan çalışmada Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’in görselleri ile birlikte “MİLLİ TAKIMIMIZA AVRUPA ŞAMPİYONASI’NDA BAŞARILAR DİLERİM” mesajı yer aldı.

NAİL ÇİLER BAKÜ’YE DE GELDİ

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler destek mesajının yanında A Milli Futbol Takımımızı Bakü’de de yalnız bırakmadı. Aynı zamanda Demirören Haber Ajansı bölgemiz Foto Muhabiri Mesut Işık ile birlikte bir hatıra fotoğrafı çektirdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.