BAŞKANLIK KUPASI İÇİN TÖREN GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Spor 20.10.2021 - 09:25, Güncelleme: 20.10.2021 - 09:25
 

BAŞKANLIK KUPASI İÇİN TÖREN GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İzmit Belediyesi tarafından kusursuza yakın bir biçimde organize edilen ve Bekirderespor’un şampiyonluğu ile sonuçlanan Başkanlık Kupası’nda hem kupa töreni gerçekleştirildi hem de tüm ekiplere yemek verildi.

13 EKİP YER ALDI İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün üstün çabaları sonrası organize edilen İzmit Belediyesi Başkanlık Kupası’nın ikincisi tamamlandı. 13 ekibin katılım gösterdiği  organizasyonun finalinde penaltılar sonucu Kadıköyspor’u 6-5 mağlup eden Bekirderespor kupanın sahibi oldu. Şampiyon Bekirderespor ile dereceye giren ekip ve katılımcılara kupa ve plaketleri düzenlenen törenle verildi. BAŞKAN HÜRRİYET: AMATÖR BRANŞLARA KATKI SAĞLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ Lastik İş Sendikası Sosyal Tesisleri’ndeki yemekli geceye spor protokolü, mücadele eden kulüplerin başkan, yönetici ve futbolcuları hazır bulundu. Necati Akkuzu’nun başarılı ve coşkulu sunumu ile sahneye davet edilen ekipler ve şampiyonaya emek verenlere kupaları ile plaketleri tek tek takdim edildi. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, amatör spora ve branşlara katkı sağlamaya tüm güçleri ile devam edeceklerini belirterek ve bütün katılımlara teşekkür etti.
İzmit Belediyesi tarafından kusursuza yakın bir biçimde organize edilen ve Bekirderespor’un şampiyonluğu ile sonuçlanan Başkanlık Kupası’nda hem kupa töreni gerçekleştirildi hem de tüm ekiplere yemek verildi.

13 EKİP YER ALDI

İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün üstün çabaları sonrası organize edilen İzmit Belediyesi Başkanlık Kupası’nın ikincisi tamamlandı. 13 ekibin katılım gösterdiği  organizasyonun finalinde penaltılar sonucu Kadıköyspor’u 6-5 mağlup eden Bekirderespor kupanın sahibi oldu. Şampiyon Bekirderespor ile dereceye giren ekip ve katılımcılara kupa ve plaketleri düzenlenen törenle verildi.

BAŞKAN HÜRRİYET: AMATÖR BRANŞLARA KATKI SAĞLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Lastik İş Sendikası Sosyal Tesisleri’ndeki yemekli geceye spor protokolü, mücadele eden kulüplerin başkan, yönetici ve futbolcuları hazır bulundu. Necati Akkuzu’nun başarılı ve coşkulu sunumu ile sahneye davet edilen ekipler ve şampiyonaya emek verenlere kupaları ile plaketleri tek tek takdim edildi. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, amatör spora ve branşlara katkı sağlamaya tüm güçleri ile devam edeceklerini belirterek ve bütün katılımlara teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.