Belediye Derincespor Günün En Önemli Öğünü İçin Bir Araya Geldi!

Spor 06.11.2021 - 09:54, Güncelleme: 06.11.2021 - 09:54
 

Belediye Derincespor Günün En Önemli Öğünü İçin Bir Araya Geldi!

Belediye Derincespor Günün En Önemli Öğünü İçin Bir Araya Geldi!

Performans grafiğini gün geçtikçe arttıran ve son iki müsabakasını da galibiyetle sonuçlandıran temsilcimiz, Belediye Derincespor, Tepecikspor öncesi teknik heyet ve futbolcularla kahvaltıda bir araya geldi TEPECİK MAÇINA MOTİVE OLDUK Oyuncular ve teknik ekibin buluştuğu kahvaltı ile ilgili Belediye Derincespor Basın Sözcüsü Haşmet Uçar yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. Uçar, ‘’ Belediye Derincespor olarak bu sabah kahvaltıda yönetim ve takım buluştuk. Bilgiçler köftede buluştuğumuz kahvaltı organizasyonunda güzel bir ortamda hafta sonu oynayacağımız Tepecik maçına motive olduk’’ dedi.
Belediye Derincespor Günün En Önemli Öğünü İçin Bir Araya Geldi!

Performans grafiğini gün geçtikçe arttıran ve son iki müsabakasını da galibiyetle sonuçlandıran temsilcimiz, Belediye Derincespor, Tepecikspor öncesi teknik heyet ve futbolcularla kahvaltıda bir araya geldi

TEPECİK MAÇINA MOTİVE OLDUK

Oyuncular ve teknik ekibin buluştuğu kahvaltı ile ilgili Belediye Derincespor Basın Sözcüsü Haşmet Uçar yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. Uçar, ‘’ Belediye Derincespor olarak bu sabah kahvaltıda yönetim ve takım buluştuk. Bilgiçler köftede buluştuğumuz kahvaltı organizasyonunda güzel bir ortamda hafta sonu oynayacağımız Tepecik maçına motive olduk’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.