19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Belediye Derincespor Sessiz 1 Puan Aldı!

Spor 16.11.2021 - 10:38, Güncelleme: 16.11.2021 - 10:38
 

Belediye Derincespor Sessiz 1 Puan Aldı!

Belediye Derincespor Sessiz 1 Puan Aldı!

3. Lig 3. Grup’taki temsilcimiz Belediye Derincespor, Karaköprü Belediyespor’u ağırladı. Derince Doğal Çim Stadı’ndaki karşılaşma 0-0 eşitlikle tamamlandı. OYUN HAKİMİYETİNİ KARŞI TARAFA HİSSETTİREN TARAFTIK Derince Doğal Çim Stadı’nda başlayan mücadelede iki ekip de kontrolü elden bırakmadı. Sarı lacivertlilerde Mehmet Tosun ve Muhammed Enes üstünlük sayısı için fırsat buldu ancak ilk devrede eşitlikle son buldu. İkinci yarı ise temsilcimiz oyun hakimiyetini rakibine hissettiren taraftı. 53. Dakikada Enes’in pasında Uğurcan kaleci Erşen ile karşı karşıya kaldı. Uğurcan’ın vuruşunu Erşen son anda kornere çeldi. Zaman geçtikçe pozisyon sayısını arttıran temsilcimiz, 87. dakikada Efe ile bir şansı daha değerlendiremedi. Aynı isim uzatmaların 6. dakikasında 25 metreden kaleye enfes bir vuruş gerçekleştirirken Kaleci Erşen topu yine refleksleriyle kornere tokatladı. Belediye Derince 12. maç sonunda puanını 21’e yükseltti. Sarı lacivertliler 20 Ekim Cumartesi günü Çankaya FK deplasmanına çıkacak.
Belediye Derincespor Sessiz 1 Puan Aldı!

3. Lig 3. Grup’taki temsilcimiz Belediye Derincespor, Karaköprü Belediyespor’u ağırladı. Derince Doğal Çim Stadı’ndaki karşılaşma 0-0 eşitlikle tamamlandı.

OYUN HAKİMİYETİNİ KARŞI TARAFA HİSSETTİREN TARAFTIK

Derince Doğal Çim Stadı’nda başlayan mücadelede iki ekip de kontrolü elden bırakmadı. Sarı lacivertlilerde Mehmet Tosun ve Muhammed Enes üstünlük sayısı için fırsat buldu ancak ilk devrede eşitlikle son buldu. İkinci yarı ise temsilcimiz oyun hakimiyetini rakibine hissettiren taraftı. 53. Dakikada Enes’in pasında Uğurcan kaleci Erşen ile karşı karşıya kaldı. Uğurcan’ın vuruşunu Erşen son anda kornere çeldi. Zaman geçtikçe pozisyon sayısını arttıran temsilcimiz, 87. dakikada Efe ile bir şansı daha değerlendiremedi. Aynı isim uzatmaların 6. dakikasında 25 metreden kaleye enfes bir vuruş gerçekleştirirken Kaleci Erşen topu yine refleksleriyle kornere tokatladı.

Belediye Derince 12. maç sonunda puanını 21’e yükseltti. Sarı lacivertliler 20 Ekim Cumartesi günü Çankaya FK deplasmanına çıkacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.