Belediye onardıkça bakın onlar ne yapıyor?

Çayırova 18.05.2021 - 16:38, Güncelleme: 18.05.2021 - 16:38
 

Belediye onardıkça bakın onlar ne yapıyor?

Belediye onardıkça bakın onlar ne yapıyor?

Çayırova Belediyesi tarafından kentin birçok noktasına konulan banklar bazı kendilerini bilmezler tarafından sökülmeye devam ediyor. Vicdansızlar, park ve bahçelerdeki bankları kırarak oldukça kaba ve sorumsuz bir davranışa imza atarken durumu görenlerin tepkisiyle karşılaşıyorlar. Devlet malına zarar veren sorumsuzlar hakkında bir açıklama yapan Çayırova Belediyesi herkesi vicdana davet ettiğini kaydederek “Emeğe saygı gerek, doğaya sevgi ama insan olana vicdan gerek. Devlet malına zarar vermek, kırmak kendi malımıza, çocuklarımızın geleceğine zarar vermektir. Parklarımıza sahip çıkalım. Lütfen piknik masalarını sökmeyin, parklar bizim hepimizin” ifadesini kullandı. ​
Belediye onardıkça bakın onlar ne yapıyor?

Çayırova Belediyesi tarafından kentin birçok noktasına konulan banklar bazı kendilerini bilmezler tarafından sökülmeye devam ediyor. Vicdansızlar, park ve bahçelerdeki bankları kırarak oldukça kaba ve sorumsuz bir davranışa imza atarken durumu görenlerin tepkisiyle karşılaşıyorlar. Devlet malına zarar veren sorumsuzlar hakkında bir açıklama yapan Çayırova Belediyesi herkesi vicdana davet ettiğini kaydederek “Emeğe saygı gerek, doğaya sevgi ama insan olana vicdan gerek. Devlet malına zarar vermek, kırmak kendi malımıza, çocuklarımızın geleceğine zarar vermektir. Parklarımıza sahip çıkalım. Lütfen piknik masalarını sökmeyin, parklar bizim hepimizin” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.