Benzine İndirim Geliyor

Gündem 09.11.2021 - 11:13, Güncelleme: 09.11.2021 - 11:13
 

Benzine İndirim Geliyor

Benzine İndirim Geliyor

Benzinin litre fiyatına perşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere 30 kuruş civarı indirim bekleniyor. Akaryakıt sektörü yetkililerinden alınan bilgiye göre, perşembe gününden itibaren geçerli olacak şekilde benzinin litre fiyatında 30 kuruş civarı indirim uygulanacak. Motorin ve LPG için henüz yeni bir fiyat değişikliği beklenmiyor. 3 BÜYÜKŞEHİRDE BENZİNİN LİTRE FİYATI Benzine ekim ayında 10 gün içinde 1 liradan fazla zam yapılırken, bunun 86 kuruşu pompa fiyatlarına yansımıştı. Art arda gelen zamlar sonrası ise 25 kuruş indirim gelmişti. Son indirime göre Ankara ve İzmir'de benzinin litre fiyatı 8,51 kuruş olmuştu. İstanbul'da ise fiyat 8,42 kuruş olarak pompaya yansımıştı.    
Benzine İndirim Geliyor

Benzinin litre fiyatına perşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere 30 kuruş civarı indirim bekleniyor.

Akaryakıt sektörü yetkililerinden alınan bilgiye göre, perşembe gününden itibaren geçerli olacak şekilde benzinin litre fiyatında 30 kuruş civarı indirim uygulanacak.

Motorin ve LPG için henüz yeni bir fiyat değişikliği beklenmiyor.

3 BÜYÜKŞEHİRDE BENZİNİN LİTRE FİYATI

Benzine ekim ayında 10 gün içinde 1 liradan fazla zam yapılırken, bunun 86 kuruşu pompa fiyatlarına yansımıştı. Art arda gelen zamlar sonrası ise 25 kuruş indirim gelmişti.

Son indirime göre Ankara ve İzmir'de benzinin litre fiyatı 8,51 kuruş olmuştu. İstanbul'da ise fiyat 8,42 kuruş olarak pompaya yansımıştı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.