Berkay için toplandılar

Darıca 18.05.2015 - 09:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Berkay için toplandılar

Bölgemiz işadamlarından Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Adem Yıldırım oğlu sünnet oldu. Sancaktepe Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen sünnet törenine iş, siyaset ve spor dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Gebze Ticaret Odası Nail Çiler’in kirvelik görevini üstlendiği sünnet törenine Gebze Belediye Başkanı Adanan Köşker, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Gebze Ak Part İlçe Başkanı Hasan Soba, Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Gebzespor Kulüp Başkanı ilker Çakır, Darıca G.B Kulüp Başkanı Özcan Dal, Gebze Polis Derneği Başkaı Yıldıray Turan, Kocaeli MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Azeri, Darıca Polis Derneği Başkanı Ahmet Hakan Hocaoğlu, GTO Yönetim Kurulu Üyesi Cevat Sayan, Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Keskin,’in yanısıra Kocaeli ve İlçelerinin iş, siyaset ve spor dünyasından bir çok isim katıldı. Mehteran gösterileri ile başlayan sünnet düğününde sünnet olanBerkay Yıldırım’ın okuduğu mektupta davetliler tarafından alkışlandı. Geç saatlere kadar müzik eşliğinde eğlenen davetliler küçük Berkay’a hediyeler sunmayı da ihmal etmediler. HABERLE İLGİLİ GENİŞ FOTOĞRAF VE DETAYLAR Hedef Gazetesi'nde...
Bölgemiz işadamlarından Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Adem Yıldırım oğlu sünnet oldu. Sancaktepe Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen sünnet törenine iş, siyaset ve spor dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Gebze Ticaret Odası Nail Çiler’in kirvelik görevini üstlendiği sünnet törenine Gebze Belediye Başkanı Adanan Köşker, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Gebze Ak Part İlçe Başkanı Hasan Soba, Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Gebzespor Kulüp Başkanı ilker Çakır, Darıca G.B Kulüp Başkanı Özcan Dal, Gebze Polis Derneği Başkaı Yıldıray Turan, Kocaeli MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Azeri, Darıca Polis Derneği Başkanı Ahmet Hakan Hocaoğlu, GTO Yönetim Kurulu Üyesi Cevat Sayan, Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Keskin,’in yanısıra Kocaeli ve İlçelerinin iş, siyaset ve spor dünyasından bir çok isim katıldı. Mehteran gösterileri ile başlayan sünnet düğününde sünnet olanBerkay Yıldırım’ın okuduğu mektupta davetliler tarafından alkışlandı. Geç saatlere kadar müzik eşliğinde eğlenen davetliler küçük Berkay’a hediyeler sunmayı da ihmal etmediler.

HABERLE İLGİLİ GENİŞ FOTOĞRAF VE DETAYLAR

Hedef Gazetesi'nde...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.