Beylikbağı, polikliniği bekliyor!

Gebze 03.03.2021 - 10:27, Güncelleme: 03.03.2021 - 10:27
 

Beylikbağı, polikliniği bekliyor!

Sağlık sorunlarının en fazla yaşandığı Beylikbağı bölgesi Ulus Semt Polikliniği’nin tam teşekküllü hizmet vermesini bekliyor. Bölgedeki vatandaşlar semt polikliniğinin tam teşekküllü olarak hizmete açılmasını istiyor.

Beylikbağı bölgesinin sağlık sorunlarına büyük çözüm olması beklenen Ulus Semt Polikliniği pandemi dolayısı ile uzum zamandır tam teşekküllü olarak hizmet veremiyor. Gebze Fatih Devlet hastanesine bağlı olarak hizmet veren polikliniğin tam olarak teşekküllü hizmet vermesinin Fatih ve Farabi Araştırma Hastanelerinin de yükünü hafifleteceği belirtildi. Pandemi öncesi dahiliye, doğum, çocuk, göz ve ortopedi bölümleri doktorlarının da kısa süre hizmet yaptığını söyleyen vatandaşlar, bölge halkının sağlık sorunlarına ciddi çözüm olduğuna dikkat çektiler. RUH SAĞLIĞI MERKEZİ AÇILDI Öte yandan poliklinik binası içerisinde ruh sağlığı merkezinin bir süre önce hizmete girdiği belirtildi. Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, 3 psikolog ve 1 psikiyatristin burada görev yaptığını ifade ederek bölgedeki hastalara hizmet verildiğini belirtti. Pandemi dolayısı ile semt polikliniğinin tam anlamı ile hizmete başlamadığını da ifade eden Kadıoğlu; geçmişte poliklinik hizmetlerinin verildiği binada bir iki ay sonra yeniden aynı hizmetlerin verilmesinin amaçlandığına dikkat çekti. Kadıoğlu, binada yeniden dahiliye, çocuk, doğum, ortopedi ve göz doktorlarının görev almasının düşünüldüğünü söyledi.  
Sağlık sorunlarının en fazla yaşandığı Beylikbağı bölgesi Ulus Semt Polikliniği’nin tam teşekküllü hizmet vermesini bekliyor. Bölgedeki vatandaşlar semt polikliniğinin tam teşekküllü olarak hizmete açılmasını istiyor.

Beylikbağı bölgesinin sağlık sorunlarına büyük çözüm olması beklenen Ulus Semt Polikliniği pandemi dolayısı ile uzum zamandır tam teşekküllü olarak hizmet veremiyor. Gebze Fatih Devlet hastanesine bağlı olarak hizmet veren polikliniğin tam olarak teşekküllü hizmet vermesinin Fatih ve Farabi Araştırma Hastanelerinin de yükünü hafifleteceği belirtildi. Pandemi öncesi dahiliye, doğum, çocuk, göz ve ortopedi bölümleri doktorlarının da kısa süre hizmet yaptığını söyleyen vatandaşlar, bölge halkının sağlık sorunlarına ciddi çözüm olduğuna dikkat çektiler.

RUH SAĞLIĞI MERKEZİ AÇILDI

Öte yandan poliklinik binası içerisinde ruh sağlığı merkezinin bir süre önce hizmete girdiği belirtildi. Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, 3 psikolog ve 1 psikiyatristin burada görev yaptığını ifade ederek bölgedeki hastalara hizmet verildiğini belirtti. Pandemi dolayısı ile semt polikliniğinin tam anlamı ile hizmete başlamadığını da ifade eden Kadıoğlu; geçmişte poliklinik hizmetlerinin verildiği binada bir iki ay sonra yeniden aynı hizmetlerin verilmesinin amaçlandığına dikkat çekti. Kadıoğlu, binada yeniden dahiliye, çocuk, doğum, ortopedi ve göz doktorlarının görev almasının düşünüldüğünü söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.