19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bıçaklı saldırıda vefat eden baba-kız toprağa verildi

Gebze 16.08.2021 - 17:55, Güncelleme: 16.08.2021 - 17:55
 

Bıçaklı saldırıda vefat eden baba-kız toprağa verildi

Bıçaklı saldırıda vefat eden baba-kız toprağa verildi

BABA VE KIZIN CENAZESİNDE GÖZYAŞLARI SEL OLDU Gebze Osman Yılmaz Mahallesi’nde dün komşuları tarafından uğradıkları bıçaklı saldırı sonucunda hayatını kaybeden baba Ahmet Avcı(52) ve kızı Ebru Avcı(25), bugün gözyaşları içinde toprağa verildi. Gebzespor Başkanı Recep Avcı’nın da akrabası olduğu öğrenilen, baba-kız için İlyasbey Camii’nde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazına yoğun bir katılım gerçekleşti. Cenazeye Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkan yardımcıları Selamet Güner ve Sedat Çelik, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Gebzespor Başkanı Recep Avcı, Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Dernek Başkanı Gökhan Altıntaş, muhtarlar ve STK temsilcileri katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından baba Ahmet Avcı ve kızı Ebru Avcı, Gebze Pelitli Mezarlığı’nda toprağa verildi. Ümit Medya olarak merhum ve merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
Bıçaklı saldırıda vefat eden baba-kız toprağa verildi

BABA VE KIZIN CENAZESİNDE GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Gebze Osman Yılmaz Mahallesi’nde dün komşuları tarafından uğradıkları bıçaklı saldırı sonucunda hayatını kaybeden baba Ahmet Avcı(52) ve kızı Ebru Avcı(25), bugün gözyaşları içinde toprağa verildi. Gebzespor Başkanı Recep Avcı’nın da akrabası olduğu öğrenilen, baba-kız için İlyasbey Camii’nde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazına yoğun bir katılım gerçekleşti. Cenazeye Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkan yardımcıları Selamet Güner ve Sedat Çelik, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Gebzespor Başkanı Recep Avcı, Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Dernek Başkanı Gökhan Altıntaş, muhtarlar ve STK temsilcileri katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından baba Ahmet Avcı ve kızı Ebru Avcı, Gebze Pelitli Mezarlığı’nda toprağa verildi. Ümit Medya olarak merhum ve merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.