Bilim Kurulu Üyesi, Gebzeli Müdürü ziyaret etti!

Sağlık 23.01.2021 - 16:17, Güncelleme: 23.01.2021 - 16:49
 

Bilim Kurulu Üyesi, Gebzeli Müdürü ziyaret etti!

Bilim Kurulu Üyesi, Gebzeli Müdürü ziyaret etti!

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Dr.Ali Göktepe, Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu’nu ziyaret etti. Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Dr.Ali Göktepe, Kocaeli Halk Sağlığı Başkanı Dr.Mürsel Durmaz ve Başkan Yardımcısı Dr.İrfan Kaynar’ı ağırladı. Ziyarette Gebze’deki pandemi mücadelesinin son durumunu değerlendiren heyet, önümüzdeki günlerde yapılacak olan çalışmaları da konuştu. Ziyarette İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu’na çalışmalarında başarılar dileyen Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Dr.Ali Göktepe,  bu zorlu süreçte canla başla çalışan tüm sağlık personellerine ve Kadıoğlu’na göstermiş olduğu performanstan ötürü teşekkür etti. Müdür Kadıoğlu ise Dr.Ali Göktepe, Dr.Mürsel Durmaz ve Dr.İrfan Kaynar’ın nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini dile getirdi.
Bilim Kurulu Üyesi, Gebzeli Müdürü ziyaret etti!

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Dr.Ali Göktepe, Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu’nu ziyaret etti.

Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Dr.Ali Göktepe, Kocaeli Halk Sağlığı Başkanı Dr.Mürsel Durmaz ve Başkan Yardımcısı Dr.İrfan Kaynar’ı ağırladı. Ziyarette Gebze’deki pandemi mücadelesinin son durumunu değerlendiren heyet, önümüzdeki günlerde yapılacak olan çalışmaları da konuştu. Ziyarette İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu’na çalışmalarında başarılar dileyen Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Dr.Ali Göktepe,  bu zorlu süreçte canla başla çalışan tüm sağlık personellerine ve Kadıoğlu’na göstermiş olduğu performanstan ötürü teşekkür etti. Müdür Kadıoğlu ise Dr.Ali Göktepe, Dr.Mürsel Durmaz ve Dr.İrfan Kaynar’ın nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.