BİLKAR’dan tiyatro toplulukları için destek çağrısı!

Gebze 26.03.2021 - 15:50, Güncelleme: 26.03.2021 - 15:50
 

BİLKAR’dan tiyatro toplulukları için destek çağrısı!

BİLKAR’dan tiyatro toplulukları için destek çağrısı!

BİLKAR, Dünya Tiyatrolar Günü bildirgesini yarın Gebze’de kentin yedi paydaşı ile birlikte okuyup tüm Türkiye'ye tiyatro toplulukları için destek çağrısında bulunacak. BİLKAR, Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla yarın kentin yedi paydaşı ile birlikte ile birlikte bir araya gelerek bildirge okuyarak destek çağrısında bulunacak. Gebze’de kültür sanat alanının etkin ve üretken sivil toplum örgütü Bilimsel Kültürel Araştırmalar Yayıncılık ve Üretim Kooperatifi – BİLKAR; 27 Mart Dünya Tiyatro Günü bildirgesini kentin yedi paydaşı eşliğinde okuyacak. Bildirgenin okunmasının ardından pandemi sürecinin mağdur ettiği ülke geneli tüm tiyatro toplulukları için destek çağrısı, etkinliğin paydaşları ile yapılacak. Katılımcı kurumların temsilcilerinin destek çağrılarının video çekimi sosyal medya platformundan da paylaşılacak. TÜRKİYE’YE YAYILMASINI DİLİYORUZ Konuyla ilgili açıklama yapan BİLKAR Başkanı Serdar Dikkatli, “Pandemi öncesi çok sayıda topluluğu Gebze’de ağırlamıştık. Pandemi sürecinde de bu zeminde üretilen bir çalışmaya hafta içinde katkıda bulunduk.  Bir nevi seferberlik başlattık. Her ay bir ildeki tüm sivil toplum örgütleri bir oyuna bilet alarak destek olabilir. Biz Gebze’den bir kıvılcım yakıyoruz, Tüm Türkiye’ye yayılmasını diliyoruz. 27 Mart’taki çağrımız da bu doğrultuda olacaktır.” dedi.    
BİLKAR’dan tiyatro toplulukları için destek çağrısı!

BİLKAR, Dünya Tiyatrolar Günü bildirgesini yarın Gebze’de kentin yedi paydaşı ile birlikte okuyup tüm Türkiye'ye tiyatro toplulukları için destek çağrısında bulunacak.

BİLKAR, Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla yarın kentin yedi paydaşı ile birlikte ile birlikte bir araya gelerek bildirge okuyarak destek çağrısında bulunacak. Gebze’de kültür sanat alanının etkin ve üretken sivil toplum örgütü Bilimsel Kültürel Araştırmalar Yayıncılık ve Üretim Kooperatifi – BİLKAR; 27 Mart Dünya Tiyatro Günü bildirgesini kentin yedi paydaşı eşliğinde okuyacak. Bildirgenin okunmasının ardından pandemi sürecinin mağdur ettiği ülke geneli tüm tiyatro toplulukları için destek çağrısı, etkinliğin paydaşları ile yapılacak. Katılımcı kurumların temsilcilerinin destek çağrılarının video çekimi sosyal medya platformundan da paylaşılacak.

TÜRKİYE’YE YAYILMASINI DİLİYORUZ

Konuyla ilgili açıklama yapan BİLKAR Başkanı Serdar Dikkatli, “Pandemi öncesi çok sayıda topluluğu Gebze’de ağırlamıştık. Pandemi sürecinde de bu zeminde üretilen bir çalışmaya hafta içinde katkıda bulunduk.  Bir nevi seferberlik başlattık. Her ay bir ildeki tüm sivil toplum örgütleri bir oyuna bilet alarak destek olabilir. Biz Gebze’den bir kıvılcım yakıyoruz, Tüm Türkiye’ye yayılmasını diliyoruz. 27 Mart’taki çağrımız da bu doğrultuda olacaktır.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.