Bin TL taksitle Kocaeli’nde ev sahibi olmak ister misiniz?

Kocaeli 14.05.2021 - 14:27, Güncelleme: 14.05.2021 - 14:27
 

Bin TL taksitle Kocaeli’nde ev sahibi olmak ister misiniz?

Bin TL taksitle Kocaeli’nde ev sahibi olmak ister misiniz?

Kocaeli'de ev kuran vatandaşlarımıza TOKİ'den sevindiren bir haber geldi. TOKİ Dilovası Köseler Mahallesi’nde 138 adet daireden oluşan bir proje yapacağını duyurdu. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız da TOKİ'nin yapmış olduğu bu proje hakkında bilgi sahibi olmak için araştırma yapmaya başladı. Bizlerde sizin için bu konuyu araştırıp haberimizde derledik İşte detaylar… Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedeflemişti. Hedefe ulaşmak için başlattığı projelerden birisi de Dilovası alt gelir grup projesi. Bu proje kapsamında TOKİ, Dilovası Köseler Mahallesi’nde 138 adet konut inşa edecek. Projede yer alan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. TOKİ Dilovası alt gelir grup projesi kura satış yöntemiyle satışa çıkarıldı. Proje için başvurular Halk Bankası aracılığıyla yapılacak. Toplamda 138 adet konut bulunan projede yer alan 2+1 konutlar 210 bin TL’den 274 bin TL’ye kadar satılacak. Alt gelir grubu projesi kapsamındaki 2+1 dairelerin aylık taksit fiyatları ise 1.028 TL’den başlıyor. Başvuru bedeli ise 1.000 TL olarak duyuruldu. Kura satış yöntemiyle satışa çıkarılan 2+1 konutlar için başvuru tarihi 24 Mayıs- 4 Haziran tarihleri arasında yapılacak. 3+1 dairelerin fiyatları ise 270 bin TL ila 345 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Dairelerin aylık taksit tutarı ise 1.204 TL’den başlıyor. 3+1 daireler için başvuru bedeli ise 2 bin TL olarak açıklandı. Kura satış yöntemiyle satışa çıkarılan 3+1 konutlar için başvuru tarihi 24 Mayıs- 4 Haziran tarihleri arasında yapılacak. TOKİ Dilovası alt gelir grup projesi hakkında daha detaylı bilgi almak için www.toki.gov.tr adresini ziyaret edebilir ya da 444 86 54 nolu telefonu arayabilirsiniz.  
Bin TL taksitle Kocaeli’nde ev sahibi olmak ister misiniz?

Kocaeli'de ev kuran vatandaşlarımıza TOKİ'den sevindiren bir haber geldi. TOKİ Dilovası Köseler Mahallesi’nde 138 adet daireden oluşan bir proje yapacağını duyurdu. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız da TOKİ'nin yapmış olduğu bu proje hakkında bilgi sahibi olmak için araştırma yapmaya başladı. Bizlerde sizin için bu konuyu araştırıp haberimizde derledik İşte detaylar…

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedeflemişti. Hedefe ulaşmak için başlattığı projelerden birisi de Dilovası alt gelir grup projesi. Bu proje kapsamında TOKİ, Dilovası Köseler Mahallesi’nde 138 adet konut inşa edecek. Projede yer alan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. TOKİ Dilovası alt gelir grup projesi kura satış yöntemiyle satışa çıkarıldı. Proje için başvurular Halk Bankası aracılığıyla yapılacak.

Toplamda 138 adet konut bulunan projede yer alan 2+1 konutlar 210 bin TL’den 274 bin TL’ye kadar satılacak. Alt gelir grubu projesi kapsamındaki 2+1 dairelerin aylık taksit fiyatları ise 1.028 TL’den başlıyor. Başvuru bedeli ise 1.000 TL olarak duyuruldu. Kura satış yöntemiyle satışa çıkarılan 2+1 konutlar için başvuru tarihi 24 Mayıs- 4 Haziran tarihleri arasında yapılacak.

3+1 dairelerin fiyatları ise 270 bin TL ila 345 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Dairelerin aylık taksit tutarı ise 1.204 TL’den başlıyor. 3+1 daireler için başvuru bedeli ise 2 bin TL olarak açıklandı. Kura satış yöntemiyle satışa çıkarılan 3+1 konutlar için başvuru tarihi 24 Mayıs- 4 Haziran tarihleri arasında yapılacak.

TOKİ Dilovası alt gelir grup projesi hakkında daha detaylı bilgi almak için www.toki.gov.tr adresini ziyaret edebilir ya da 444 86 54 nolu telefonu arayabilirsiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.