Bir gecede 158 yeni üye

Siyaset 30.09.2021 - 16:10, Güncelleme: 30.09.2021 - 16:10
 

Bir gecede 158 yeni üye

YİNE AK GEBZE, YİNE ŞOV!

İlk günkü aşkla partisine hizmet etmeyi sürdüren AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve yönetimi bir gecede 146 hane ziyareti gerçekleştirerek, partilerine 158 yeni üye kazandırdı. AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı, üye şovu yapmaya devam ediyor. Her hafta durmaksızın ev ziyaretleri yaparak partiye yeni üyeler kazandıran AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve yönetimi, bu hafta da ev ziyaretlerini aksatmadan sürdürdü. Kaya ve yönetimine AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve meclis üyeleri de eşlik etti. İLK GÜNKÜ AŞKLA İlk günkü aşkla durmadan çalışmaya devam ettiklerini dile getiren AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, bir gecede 146 hane ziyareti gerçekleştirerek partiye 158 yeni üye kazandırdıklarını söyledi. Başkan Kaya açıklamasında şunları söyledi; “İlk günkü aşkla durmak yok yola devam. ‘Ak Parti Gebze Sahada’ programları kapsamında gerçekleştirdiğimiz üye çalışmalarımız ile bir gece 146 hane ziyareti yaparak, partimize 158 yeni üye kazandırdık. Kocaeli Milletvekilimiz İlyas Şeker, Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz, İlçe Yöneticilerimiz, Mahalle Başkanlarımız ve Yönetimlerini, Meclis Üyelerimiz, Gençlik ve Kadın kolları teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum.”
YİNE AK GEBZE, YİNE ŞOV!

İlk günkü aşkla partisine hizmet etmeyi sürdüren AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve yönetimi bir gecede 146 hane ziyareti gerçekleştirerek, partilerine 158 yeni üye kazandırdı.

AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı, üye şovu yapmaya devam ediyor. Her hafta durmaksızın ev ziyaretleri yaparak partiye yeni üyeler kazandıran AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve yönetimi, bu hafta da ev ziyaretlerini aksatmadan sürdürdü. Kaya ve yönetimine AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve meclis üyeleri de eşlik etti.

İLK GÜNKÜ AŞKLA

İlk günkü aşkla durmadan çalışmaya devam ettiklerini dile getiren AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, bir gecede 146 hane ziyareti gerçekleştirerek partiye 158 yeni üye kazandırdıklarını söyledi. Başkan Kaya açıklamasında şunları söyledi; “İlk günkü aşkla durmak yok yola devam. ‘Ak Parti Gebze Sahada’ programları kapsamında gerçekleştirdiğimiz üye çalışmalarımız ile bir gece 146 hane ziyareti yaparak, partimize 158 yeni üye kazandırdık. Kocaeli Milletvekilimiz İlyas Şeker, Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz, İlçe Yöneticilerimiz, Mahalle Başkanlarımız ve Yönetimlerini, Meclis Üyelerimiz, Gençlik ve Kadın kolları teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.