“Bir siyasi partiyle bağınız yoksa işiniz zor”

Gebze 18.03.2021 - 09:38, Güncelleme: 18.03.2021 - 09:38
 

“Bir siyasi partiyle bağınız yoksa işiniz zor”

“Bir siyasi partiyle bağınız yoksa işiniz zor”

Kentimizin seçkin tiyatro gruplarından Armada Tiyatro Sanat Yönetmeni Cenk Gür, pandemi döneminden tiyatroların acı çektiğini, ve çekmeye devam ettiğini kaydetti. Sahneden uzak günler yaşadıklarını kaydeden Gür, “Dolmuşlar, otobüsler ve bilimum toplu taşıma araçları hınca hınç doldurulurken, siyasi parti şovları umarsızca ve dalga geçer gibi yapılırken, tiyatroların günahı neydi acaba? diye sormaktan alamıyor insan kendini” ifadesini kullandı.  HERHANGİ BİR DESTEK İSTEMEDİK, ALMADIK  Tiyatro grubu olarak herhangi bir destek alamadıklarını kaydeden Cenk Gür, “Açıkçası bir destek peşinde düşmedik. Bizlerin pek çoğu hayatını tiyatrodan kazanmıyor, günlük yaşamlarında zaten çalışıyor. Günümüz Türkiye'sinde ne mümkün. Hele de, tv vb mecralarda sürekli boy göstermiyorsa oyuncular, mümkün değil ki tiyatrodan para kazansın. Tabi, siyaseten de bir parti ile bir bağı yoksa gerçekten hayal olur” diyerek durumdan dert yakındı.
“Bir siyasi partiyle bağınız yoksa işiniz zor”

Kentimizin seçkin tiyatro gruplarından Armada Tiyatro Sanat Yönetmeni Cenk Gür, pandemi döneminden tiyatroların acı çektiğini, ve çekmeye devam ettiğini kaydetti. Sahneden uzak günler yaşadıklarını kaydeden Gür, “Dolmuşlar, otobüsler ve bilimum toplu taşıma araçları hınca hınç doldurulurken, siyasi parti şovları umarsızca ve dalga geçer gibi yapılırken, tiyatroların günahı neydi acaba? diye sormaktan alamıyor insan kendini” ifadesini kullandı. 

HERHANGİ BİR DESTEK İSTEMEDİK, ALMADIK 

Tiyatro grubu olarak herhangi bir destek alamadıklarını kaydeden Cenk Gür, “Açıkçası bir destek peşinde düşmedik. Bizlerin pek çoğu hayatını tiyatrodan kazanmıyor, günlük yaşamlarında zaten çalışıyor. Günümüz Türkiye'sinde ne mümkün. Hele de, tv vb mecralarda sürekli boy göstermiyorsa oyuncular, mümkün değil ki tiyatrodan para kazansın. Tabi, siyaseten de bir parti ile bir bağı yoksa gerçekten hayal olur” diyerek durumdan dert yakındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.