“Bir sonraki sözü kim verecek?

Siyaset 08.04.2021 - 12:47, Güncelleme: 08.04.2021 - 12:47
 

“Bir sonraki sözü kim verecek?

Saadet Partisi Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yasin, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in Kömürcüler OSB’nin kaldırılacağı sözü vermesi üzerine, “Kömürcüler OSB kalkar mı bilmiyoruz ama bir sonraki sözü kim verecek çok merak ediyoruz” dedi.

Dilovası Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısında konuşan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Kömürcülere çeşitli alternatifler sunuldu.  Alternatiflerden birini değerlendirecekler ve bu iş nihayete erecek. Söz verdiğimiz gibi Kömürcüler OSB’nin kaldırılması ile ilgili çalışmalar aralıksız sürüyor” dedi. Saadet Partisi Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yasin, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in Kömürcüler OSB ile ilgili sözlerine imalı göndermelerde bulundu. KÖMÜRCÜLER OSB KALKAR MI BİLMİYORUZ Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Saadet Partisi Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yasin, “Belediye Başkanımız Hamza Şayir de Kömürcüler OSB akımına katılarak, Kömürcüleri kaldırma sözü verdi. Şaşırdık mı? Tabii ki, hayır. Kömürcüler OSB kalkar mı bilmiyoruz ama bir sonra ki sözü kim verecek çok merak ediyoruz” paylaşımında bulundu.
Saadet Partisi Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yasin, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in Kömürcüler OSB’nin kaldırılacağı sözü vermesi üzerine, “Kömürcüler OSB kalkar mı bilmiyoruz ama bir sonraki sözü kim verecek çok merak ediyoruz” dedi.

Dilovası Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısında konuşan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Kömürcülere çeşitli alternatifler sunuldu.  Alternatiflerden birini değerlendirecekler ve bu iş nihayete erecek. Söz verdiğimiz gibi Kömürcüler OSB’nin kaldırılması ile ilgili çalışmalar aralıksız sürüyor” dedi. Saadet Partisi Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yasin, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in Kömürcüler OSB ile ilgili sözlerine imalı göndermelerde bulundu.

KÖMÜRCÜLER OSB KALKAR MI BİLMİYORUZ

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Saadet Partisi Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yasin, “Belediye Başkanımız Hamza Şayir de Kömürcüler OSB akımına katılarak, Kömürcüleri kaldırma sözü verdi. Şaşırdık mı? Tabii ki, hayır. Kömürcüler OSB kalkar mı bilmiyoruz ama bir sonra ki sözü kim verecek çok merak ediyoruz” paylaşımında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.